Techwood keukenmachine tro-5066 3-in-1

129,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901376275320 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze 3-in-1 multi-talent van Techwood met een vermogen van 1000 Watt is een kneed- ??en mengmachine, blender en vleesmolen in ????n. D?? perfecte keukenhulp.??Heerlijke taarten, gebak, pizzadeeg, brood, eiwitten kloppen, gistdeeg maken, mixen, mengen, gehakt maken en nog meer. De stijlvolle keukenmachine TRO-5066 van Techwood kan dat allemaal! Deze multifunctionele keukenmachine heeft alles in huis wat u in de keuken nodig heeft!
De krachtige planetaire mixer is de ideale aanvulling in elke keuken. De TRO-5066 wordt compleet geleverd met roestvrij stalen kom, antispatdeksel met vulopening, deeghaak, klopper, garde, een makkelijk te bevestigen glazen blenderkan en vleesmolen. Bovenop de keukenmachine is de glazen blenderkan te bevestigen om zo bijvoorbeeld heerlijke soepen en smoothies te maken. Aan de zijkant is de vleesmolen te plaatsen. De blenderkan en vleesmolen zijn afneembaar zodat de keukenmachine niet te veel ruimte inneemt.
De keukenmachine heeft een krachtige motor van 1000 Watt, een planetaire werking en 6 verschillende snelheden. De roestvrij stalen mengkom heeft een grote capaciteit van 5 liter. De glazen blenderkan heeft een inhoud van 1.5 liter en een deksel met een vulopening. Voorzien van antislip voetjes om de stabiliteit van de machine te waarborgen. Gemakkelijk en comfortabele bediening. Zodra u klaar bent, is deze mixer eenvoudig en snel te reinigen.
Vleesmolen
Voor snel en eenvoudig vermalen van vlees, vis en zelfs groenten of noten. Bereid allerlei gerechten thuis met deze krachtige vleesmolen met behulp van drie bijgeleverde schijven vari??rend in dikte en textuur: fijn, medium of grof.??
Planetaire werking
De Techwood keukenmachine TRO-5066 heeft een planetaire werking. Dit zorgt er voor dat alle ingredi??nten naar het midden van de kom worden geduwd. Hierdoor mengt en kneedt de mixer alle ingredi??nten snel tot een egaal beslag of deeg. De krachtige 1000 Watt motor kneedt met gemak het zwaarste deeg en mixt zonder moeite de meest uiteenlopende ingredi??nten.
* Krachtige keukenmachine en makkelijk te bevestigen blender en vleesmolen in ????n.
* Vermogen 1000 Watt.
* Planetaire werking voor een perfecte mix.
* Roestvrij stalen mengkom met inhoud van 5 liter.
* Vleesmolen met schijven, mesje en stamper.
* Glazen blenderkan met inhoud van 1.5 liter met navulopening en maataanduiding.
* Blenderkan en vleesmolen zijn afneembaar voor eenvoudige reiniging.
* Bescherming tegen oververhitting.
* 6 Snelheden.
* Instelbare snelheidsregeling voorzien van blauwe led verlichting.
* Kantelarm voor makkelijke toegang met vergrendelingknop.
* Antislipvoetjes.
* Antispat transparant deksel met vulopening.
* Veiligheidsschakelaar.
* Inclusief garde, klopper en deeghaak , spatel en antispatdeksel.
??
??
??
??
??

Extra informatie

Inhoud

1,5 L

Kleur

Merk

Webshop