Tristar MX-4817 Keukenmachine Inclusief 3 deeghaken Wit

79,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901571845656 Categorie: Tag:

Beschrijving

Gun jezelf wat extra hulp in de keuken met de Tristar MX-4817 Keukenmachine. Deze multifunctionele keukenmachine kan kloppen, kneden en mixen dankzij de 3 bijpassende deeghaken. De ruime mengkom heeft een inhoud van 5 liter waardoor deze keukenmachine ideaal is voor de thuisbakker.
Planetaire mixbeweging
De Tristar Keukenmachine heeft een planetaire mixbeweging. Dit wil zeggen dat alle ingredi?nten naar het midden van de kom worden geduwd. Hierdoor mengt en kneedt de mixer alle ingredi?nten snel tot een egaal beslag of deeg. De bijgeleverde garde is ideaal voor het kloppen van slagroom. Om deeg te maken voor brood gebruik je de deeghaak en de mixer is perfect voor cakebeslag.
Duurzaam dankzij hoogwaardige materialen
De Tristar Keukenmachine is gemaakt zodat je er lang plezier van hebt. De hoogwaardige kunststof behuizing is makkelijk te reinigen en de roestvrijstalen mengkom kan in de vaatwasser. Daarnaast is er gebruik gemaakt van metalen overbrengingen zodat de mixer krachtig kan mixen. Je selecteert eenvoudig een van de zes snelheden met de draaiknop op de voorkant.
Veilig in gebruik
Gebruik de transparante deksel met vulopening om nog wat extra ingredi?nten toe te voegen zonder dat alles uit de kom stuift. De mixerkop heeft een veiligheidsschakelaar waardoor de garde niet uit de kom gehaald kan worden terwijl deze nog draaien. Verder staat de mixer stabiel dankzij de anti-slipvoetjes.
Wat vind je in de doos:
Tristar Keukenmachine, garde, mixer, deeghaak, transparante deksel, handleiding
Redenen om voor de Tristar MX-4817 Keukenmachine te kiezen:
* Ideale keukenmachine voor de beginnende tot gevorderde thuisbakker
* Maak je favoriete deeg of beslag dankzij de drie bijgeleverde deeghaken
* Planetaire mixbewegingen voor het beste mengresultaat
* Duurzame keukenmachine met hoogwaardige kunststof behuizing en metalen overbrengingen
* Let op: onderdelen van de mixer kunnen niet in de vaatwasser, deze slaan dan zwart uit

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop