Bosch – MUM5XW20 CreationLine Premium – Keukenmachine

381,25

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901332396507 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Bosch MUM5XW20 keukenmachine is een fijne hulp voor in je keuken. Door de ge??ntrigeerde weegschaal en timer is deze keukenmachine ideaal in gebruik. Je kunt op elk moment aflezen hoelang de keukenmachine in werking is. Hij heeft een zeer krachtige 1000 watt motor. Bovendien bewegen de unieke gardes van deze keukenmachine in drie richtingen tegelijkertijd, zodat alle ingredi??nten goed worden gemengd.
Je kunt op elk moment aflezen hoelang de keukenmachine in werking is. Dit tot een tijdsvak van 60 minuten. De timer dient als uurwerk en is niet gekoppeld aan de aan/uit-functionaliteit van het apparaat.??Door de ge??ntegreerde weegschaal heb je nog minder apparaten nodig in de keuken. Weeg jouw recepten direct af in de mengkom, blenderkan of andere opzetstukken. Ook scheelt het schoonmaken van andere kommen of maatbekers waarin je normaal gesproken de hoeveelheden afweegt.
EasyArmLift is een van de grootste voordelen van Bosch keukenmachines. Dit staat voor gemakkelijk en moeiteloos verplaatsen van de 3-zone multifunctionele arm, simpelweg met een druk op de knop.??Als je de zwenkarm draait, kun je bovenop de meegeleverde blenderbeker van 1,25 liter aansluiten en heerlijke smoothies maken.??
Door de 3D PlanetaryMixing-functie kun je alle ingredi??nten snel en perfect mengen. Dit komt door het verbeterde planetaire mengsysteem, waarbij een unieke roterende beweging wordt gemaakt in drie dimensies tegelijk. Dit voorkomt dat een deel van de kom wordt overgeslagen, zodat alles wordt meegemixt.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop