Dirt Devil Stoomdweil DD7002 – 1300W – Stoomreiniger voor Vloeren – 7,5 Meter Bereik – Stoomniveau Instellen – Wit/Rood

72,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901573166584 Categorie: Tag:

Beschrijving

Geniet van ultra schone en hygi??nische vloeren dankzij de stoomdweil van Dirt Devil. Deze multifunctionele stoommop heeft een stroomkabel van 5 meter en een actieradius van 5,5 meter. Hierdoor kun je makkelijk grote oppervlakken dweilen zonder daarbij van stopcontact te hoeven wisselen. De stoomreiniger heeft 3 verschillende stoomniveau’s: laag, medium en hoog. Dankzij deze stoomniveau’s en de 2 meegeleverde microvezelpads kun je verschillende soorten vloeren reinigen. Denk daarbij aan harde vloertypes, kwetsbare vloeren en zelfs vloeren die extreem verontreinigd zijn. De stoomreiniger is binnen 30 seconden klaar voor gebruik en gaat met de watertank van 330 milliliter maximaal 15 minuten mee voordat je het water bij moet vullen.
De voordelen van reinigen met stoom??
Tijdens het dweilen met een reguliere dweil maak je vloeren optisch gezien wel schoon, maar stiekem blijven er veel bacteri??en achter. Door gebruik te maken van een stoomdweil tijdens het reinigen van je vloeren reken je niet alleen af met hardnekkig vuil, maar krijg je vloeren ook hygi??nisch schoon. De hete stoom rekent namelijk af met bacteri??n en schimmels. Hardnekkig vuil komt daarnaast ook makkelijk los vanwege de temperatuur van stoom.??
Binnen 30 seconden klaar voor gebruik
De Dirt Devil stoomdweil beschikt over een afneembare watertank. Dit waterreservoir bevindt zich aan de onderkant van het hoofdgedeelte van de stoommop. Om de stoomreiniger te gebruiken voeg je water toe aan de watertank met een maximale inhoud van 330 milliliter, bij voorkeur gedistilleerd of gedemineraliseerd water in plaats van leidingwater.?? Zet vervolgens de stoomdweil aan en wacht tot het controlelampje stopt met knipperen. Dit duurt maximaal 30 seconden. Druk vervolgens op de stoomtoets om het gewenste stoomniveau te selecteren.??
Ruim bereik en verschillende vloertypes
Dankzij een netsnoer van 5 meter heeft de stoommop van Dirt Devil een maximaal bereik van 5,5 meter. Dit betekent dat je met de stoomreiniger makkelijk een ruim vloeroppervlak kunt reinigen zonder van stopcontact te wisselen. Met een volle watertank kun je de stoomdweil maximaal 15 minuten aan een stuk gebruiken voordat je het reservoir weer aan moet vullen. De stoomreiniger wordt geleverd met 2 microvezelpads. Gebruik de witte microvezelpad voor het dagelijks reinigen van kwetsbare vloeren zoals hardhout en laminaat. De grijs/wit gestreepte microvezelpad gebruik je voor het schrobben en reinigen van vloeren die sterk vervuild zijn. De stoomdweil is geschikt voor het reinigen van harde vloeren zoals keramische tegels, vinyl, laminaat en steen. Let wel op dat de stoommop ervoor kan zorgen dat gewaxte en ongewaxte vloeren minder glans hebben.
Instelbaar stoomniveau??
Je kunt de Dirt Devil stoomreiniger instellen op 3 verschillende stoomniveau’s: laag, medium en hoog. Gebruik het lage stoomniveau voor delicate vloeren, het medium stoomniveau voor gewone schoonmaak en het hoge stoomniveau voor duurzame vloeren of vloertypes die sterk vervuild zijn. Zorg ervoor dat je de vloer voordat je de stoomreiniger gebruikt stofzuigt of veegt. Dit voorkomt schade aan de stoomdweil door scherpe voorwerpen.
Specificaties Dirt Devil Stoomdweil
* Model: DD7002/ VS521
* Vermogen: 1300W
* Invoervoltage: 220 – 240 V AC 50-60 Hz
* Stekker: Type C (CEE 7/17)
* Capaciteit watertank: 330ml
* Gebruikstijd volle tank: 15min
* Stoomdruk: 0,6-0,8 bar
* Opwarmtijd: 30sec
* Snoerlengte: 5 m
* Bereik: 5,5m
* Verwijderbare tank
* Hardwaterfilter
* Variabele stoomregeling
* Vormvoet: Rechthoek

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop