Clean Maxx Stoomreiniger, 1000 W, Tapijtreiniger, Vlekkenreiniger, Groen

49,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901647663088 Categorie: Tag:

Beschrijving

De stoomreiniger zonder chemicaliën voor thuis Met de Cleanmaxx stoomreiniger heb je alles bij de hand om af te rekenen met vuil en bacteriën. Deze mop reinigt door middel van hete stoom. De vloerreiniger stoomt het vuil los terwijl de microvezel doek het vuil insluit en tegelijkertijd het oppervlakte schoonmaakt en laat glimmen. Het stoomapparaat laat hardnekkige zichtbare vlekken gemakkelijk verwijderen, maar wat denk je dat er gebeurt met al het onzichtbare vuil? Omdat het stoomapparaat met krachtig stoom reinigt, ontsmet het apparaat alle oppervlakten zonder gebruik te maken van reinigingsmiddelen en chemicaliën!
Stoommop voor het reinigen van harde vloeren De stoomreiniger van Cleanmaxx is geschikt voor het reinigen van alle soorten harde vloeren zoals: tapijt, PVC, linoleum en nog veel meer. Vul het praktisch uitneembaar waterreservoir (250 ml) met water, wacht maximaal 20 seconden en de reiniger is klaar voor gebruik. Dankzij de wendbare driehoekige voet kom je met de handige stoomwisser tot in het kleinste hoekjes. Zo laat je zelfs moeilijk bereikbare plekken in de badkamer en keuken weer stralen.
Accessoire set
* 1 stoombezem
* 1 tapijtglijder
* 1 microvezel dweil
* 1 maatbeker LET OP: Het apparaat is ook geschikt voor het reinigen van laminaatvloeren als de volgende instructies worden gevolgd: Het laminaat moet vakkundig gelegd zijn en mag geen openingen of scheuren bevatten waarin vocht kan binnendringen. Test de stoomzwabber eerst op een onopvallende plek en controleer vervolgens het laminaat op sporen van vochtschade. Als het oppervlak geen sporen vertoont, kan het apparaat worden gebruikt om de hele laminaatvloer te reinigen. Het apparaat is niet geschikt voor het reinigen van onverzegelde houten vloeren, zacht plastic, houten meubels, leer, synthetische stoffen, fluweel of andere gevoelige materialen.

Extra informatie

Merk

Webshop