Dirt Devil Stoomdweil en Handstomer DD7003 – 1600W – Stoomreiniger – 5 Opzetstukken – Incl. Reinigingsmiddel Reservoir

99,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901574100878 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de 2-in-1 stoomreiniger en handstomer van Dirt Devil haal je een complete set in huis om het hele huis schoon en hygi??nisch te maken. De stoomdweil en handstomer wordt geleverd met een vloerborstel, tapijtloper en 5 verschillende opzetstukken voor zelfs de meest hardnekkige schoonmaak klussen. De watertank heeft een capaciteit van 280 milliliter. Daarnaast heeft de stoomreiniger ook nog een reinigingsmiddelen reservoir met ruimte voor 150 ml schoonmaakmiddel. Met een volle watertank kun je de stoomdweil 20 minuten aan een stuk gebruiken. Hierdoor heb je ten alle tijden schone en hygi??nische vloeren. Door de steel van de stoommop te verwijderen en het ge??ntegreerde handvat te gebruiken tover je de stoomdweil in een handomdraai om tot een handstomer. Als handstomer kun je de stoomreiniger gebruiken voor het reinigen van onder andere gordijnen, kleding en meubels, maar ook voor het verwijderen van vlekken op je fornuis, de velgen van je auto en zelfs hardnekkige vlekken uit ovens.??
2-in-1 stoomdweil en handstomer??
Met de Dirt Devil 2-in-1 stoomreiniger krijg je niet alleen een stoomdweil voor verschillende vloertypes, maar ook een praktische handstomer. Waar je met de stoommop verschillende vloeren en oppervlakken hygi??nisch schoon kunt maken, kun je de handstomer gebruiken voor het reinigen en opfrissen van meubels. Daarnaast is de handstomer ook uitermate geschikt voor het behandelen van kleding, het schoonmaken van ruiten of spiegels in huis en zelfs de binnen en buitenkant van je auto. Verwijder de steel van de stoomdweil en gebruik het ge??ntegreerde handvat om de stoomreiniger als handstomer te gebruiken.??
Verschillende opzetstukken
De Dirt Devil stoomreiniger wordt naast de vloerborstel geleverd met 5 opzetstukken: een concentratie-opzetstuk, een detail-mondstuk, een plastic borstel, een voegenborstel en een krabber. Met het concentratie-opzetstuk cre??er je een geconcentreerde stoomstroom om sneller vuil te verwijderen. Hierdoor verwijder je zelfs de meest hardnekkige vlekken. Het detail mondstuk heeft een hoek van 45 graden, waardoor je ook in moeilijke hoeken kunt komen. Gebruik zowel het concentratie-opzetstuk als het detail mondstuk bijvoorbeeld op velgen of autbanden. Met de plastic slijtvaste borstel schrob je als het ware anders moeilijk te behandelen vlekken makkelijk weg. Voor het verwijderen van opgedroogde of hardnekkige vlekken in of op ovens, badkameroppervlakken, potten en pannen gebruik je de krabber. Tot slot is er nog de voegenborstel, een brede rechte borstel om de voegspecie op betegelde vloeren en oppervlakken schoon te maken.??
Geschikt voor verschillende vloertypes??
De stoomreiniger van Dirt Devil is ontworpen voor het reinigen van harde vloeroppervlakken die bestand zijn tegen hoge temperaturen. Daarnaast kun je de vloerstomer ook gebruiken om tapijten op te frissen. Gebruik de Dirt Devil stoomdweil niet op leer, met was gepolijste meubelen/ vloeren, synthetische stoffen, niet-gesealde of onbewerkte houten vloeren en stoomgevoelige materialen. Voordat je aan de slag gaat met de Dirt Devil stoommop is het belangrijk om de vloer eerst te vegen of te stofzuigen zodat scherpe objecten die de dweil kunnen beschadigen verwijderd zijn. Behandel zware of hardnekkige vlekken op vinyl- of linoleumvloeren van te voren met mild schoonmaakmiddel. Op tapijt en zachte vloertypes gebruik je de meegeleverde tapijtglijder, verwijder deze bij het reinigen van harde vloeren.??
Binnen 20 seconden klaar voor gebruik??
De Dirt Devil stoomdweil beschikt over een losse watertank. Om de stoomreiniger te gebruiken voeg je water toe aan de watertank met een maximale inhoud van 220 milliliter, bij voorkeur gedistilleerd of gedemineraliseerd water in plaats van leidingwater.?? Zet vervolgens de stoomdweil aan en wacht tot het controlelampje stopt met knipperen. Dit duurt maximaal 20 seconden. Druk vervolgens op de stoomtoets om het gewenste stoomniveau te selecteren. Met een vol waterreservoir kun je de vloerstomer 20 minuten aan een stuk gebruiken. Naast een waterreservoir heeft de stoommop ook een reinigingsmiddel reservoir van 150 milliliter. In dit reservoir voeg je gemakkelijk schoonmaakmiddel toe om oppervlakken nog makkelijker schoon te krijgen. Wil je geen reinigingsmiddel op je vloeren gebruiken? Draai de reinigingsmiddelen knop op de stoomreiniger dan op OFF.
Ruim bereik en IPX4 gecertificeerd??
De stoomreiniger heeft een netsnoer van 5 meter. Hierdoor krijgt de stoomdweil een maximaal bereik van 5,5 meter. Dit houdt in dat je de stoommop op grote oppervlakken kunt gebruiken zonder dat je van stopcontact hoeft te wisselen. Door de steel van de stoomdweil te verwijderen tover je het apparaat binnen een handomdraai om in een handstomer. Tot slot is de stoomreiniger van Dirt Devil IPX4 gecertificeerd. Dit betekent dat het mechanisme van de stoommop bestand is tegen opspattend water uit verschillende richtingen.
Specificaties Dirt Devil DD7003 stoomdweil en handstomer
* Model: DD7003
* Vermogen: 1400-1600 W
* Ingangsspanning: 220 – 240 V AC 50/ 60 Hz
* Stekker: Type C (CEE 7/17)
* Capaciteit waterreservoir: 280 ml
* Reinigingsmiddelreservoir: 150 ml
* Gebruikstijd vol reservoir: 20 min
* Opwarmtijd: 20 sec
* Kabellengte: 5m
* Bereik: 5,5 m
* Afneembare handheld-eenheid: Ja
* Afneembaar reservoir: Ja
* Hardwaterfilter: Ja
* Stoomregeling op handvat: Ja
* Vorm voet: Driehoek

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop