Gieters

Heb jij thuis in de tuin of misschien wel in huis verschillende planten staan? Dan hebben deze natuurlijk water nodig. Wanneer het maar een paar planten zijn die je in de tuin hebt, dan is het natuurlijk zonde om de tuinslang te pakken. Gelukkig hoeft dit ook niet, want je kunt gewoon gebruik maken van een gieter. Bij Señor Cheapo kun je de prijzen vergelijken van heel veel verschillende gieters. Zo betaal je nooit meer teveel voor een mooie gieter. Bepaal zelf hoeveel liter erin moet kunnen, de vorm, de kleur en het model. Er zijn zoveel opties dat er altijd wel een gieter is die jij mooi vindt. Wacht dus niet langer en bekijk nu snel het aanbod van Señor Cheapo.

1–12 van 48

1–12 van 48

Gieters in verschillende formaten te bestellen

Natuurlijk kun je een hele grote gieter kopen maar als je slechts één plant in je tuin hebt staan is dat een beetje zonde. Andersom is dit natuurlijk precies hetzelfde, als je een grote tuin hebt met veel planten dan heeft een kleine gieter niet echt veel nut. Bepaal daarom eerst even goed hoeveel inhoud de gieter moet hebben. Kies bijvoorbeeld voor 1 liter of ga voor een gieter van 10 liter. Jij bepaalt zelf hoe groot hij gaat worden. Eén ding is zeker een gieter maakt het leven voor jou een stuk makkelijker, vergelijk daarom snel de prijzen van de verschillende webshops.

Koop een gieter in één van de populaire kleuren

Het leuke van een gieter is dat ze verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren. Natuurlijk kun je gaan voor een standaard kleur zoals wit, zwart of grijs. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor roze, groen, paars, of blauw. Zo heb je direct wat extra sfeer in je tuin en dat is toch ook wel heel erg leuk. Zo heeft een gieter direct twéé functies. Bekijk daarom nu snel het assortiment met gieters en bepaal welke gieter jij het mooiste vindt. Vervolgens kun jij de prijs van verschillende webshops vergelijken om hem vervolgens online te bestellen.