Vileda Stoomreiniger Steam Plus

92,03

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901575223666 Categorie: Tag:

Beschrijving

Vileda Stoomreiniger PlusDeze nieuwe stoomreiniger zorgt voor een doeltreffende, hygi??nische schoonmaak door tot 99,9% van de bacteri??n en virussen* te doden zonder gebruik te maken van chemische producten. Hij werd speciaal ontworpen om gemakkelijk in de hoeken en onder de meubels schoon te maken. Dankzij het opzetstuk voor (vast)tapijt was het nog nooit zo gemakkelijk om tapijten op te frissen. Dankzij zijn compacte driehoekige kop en zijn design glijdt hij snel en gemakkelijk over gelijk welk vloeroppervlak. Zijn nieuwe ergonomische handgreep maakt het gebruik ervan nog comfortabeler.
De stoombezem Steam kan worden gebruikt op alle soorten vloeren en warmt op in slechts 15 seconden. Dankzij de nieuwe temperatuurdetectie kun je nu gemakkelijk van stopcontact veranderen om een andere kamer schoon te maken zonder dat je moet wachten totdat hij opnieuw is opgewarmd, want hij is onmiddellijk terug gebruiksklaar.
Met het waterreservoir van 400 ml kan de Steam gedurende 28 minuten gebruikt worden. Ook is het waterpeil nu zichtbaar, zodat je gemakkelijk kunt controleren of er nog voldoende water in het reservoir zit of dat het moet worden bijgevuld.
* Stoom voor een hygi??nische schoonmaak
* Doodt tot 99,9% van de bacteri??n en de virussen*.
* Nieuw design
* Klaar voor gebruik in 15 seconden
* Makkelijk op te bergen
* Geen agressieve chemische producten
*Getest op de E. Coli-bacterie en het gemodificeerde vacciniavirus Ankara (MVA) met een nastoomprocedure van 1 minuut (zie handleiding).

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop