Motionflow 12-in-1 Stoomreiniger Pro – Handstoomreiniger voor kleding – 1150 Watt handstomer – 450 ML – 12-Delige access

52,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901607414579 Categorie: Tag:

Beschrijving

Viezigheid, muffe geuren en rimpels zijn verleden tijd met deze Motionflow handstoomreiniger. Dankzij de hoge druk van 0,26 tot 0,32 Mpa reinig je eindeloos veel oppervlaktes. De stoomreiniger is geschikt voor ramen, deuren, textiel, auto bekleding, vloeren en nog veel meer. Kies één van de meegeleverde opzetstukken en stoom het gewenste oppervlakte in een handomdraai schoon. In de watertank kan maar liefst 450 ml en de handstoomreiniger is bovendien zeer snel opgewarmd. Met deze krachtige vlekkenreiniger wordt schoonmaken een eitje!
Eigenschappen:
* 12-delige handstoomreiniger set
* Verschillende sproei-, stoom- en spuitkoppen
* 450 ml watertank
* Tot 1150 Watt
* Stoomdruk van 0,26 – 0,32 Mpa
* Compact design
* Veilig ontwerp met kindervergrendeling
* Met maatbeker en trechter
* Multifunctioneel gebruik
Deze handstoomreiniger is geschikt voor het stomen en schoonmaken van allerlei oppervlaktes. Van autobekleding en ramen tot vloerplaten en textiel: het kan allemaal. Met de stoomreiniger verwijder je muffe geuren uit je auto, met de ruitenreiniger maak je je ramen streeploos schoon en met het stoomapparaat haal je ook rimpels gemakkelijk uit je kleding. Hoewel de handstoomreiniger dus multifunctioneel is, is het apparaat niet geschikt om zwembaden schoon te maken.
Verschillende opzetstukken
Dankzij de diverse verschillende koppen, kun je precies kiezen welke het best past bij de te reinigen oppervlakte. Ga je voor de korte kleine sproeikop of de lange spuitkop? Kies de ronde borstelkop of de gebogen spuitkop om lastig te bereiken hoekjes schoon te maken.
Wil je kleding of textiel reinigen? Gebruik dan de handstomer met handdoekhuls om rimpels te verwijderen om het textiel een opfrisbeurt te geven. Bevestig de ruitenreiniger op de stoomreiniger voor prachtig schone ramen en deuren!
Gemakkelijk en veilig in gebruik
Deze handstomer is gemakkelijk in gebruik dankzij haar compacte design. In het assortiment stoomreinigers springt deze stomer van het Nederlandse merk Motionflow eruit vanwege haar krachtige 1150 Watt systeem met een stoomdruk van 0,26 – 0,32 Mpa. Dankzij het veilige ontwerp met kindervergrendeling kun je de handstomer zorgeloos gebruiken en opbergen. In het handige opbergzakje kun je bovendien ook de verschillende opzetstukken gemakkelijk bewaren.
Meegeleverd:
* Motionflow Handstoomreiniger
* Korte sproeikop
* Lange spuitkop
* Spuitkop met ronde borstel
* Gebogen spuitkop
* Stomer
* Handdoekhuls voor stomer
* Ramen/deuren reinigingsinstrument
* Verlengde aansluitslang
* Maatbeker
* Trechter
* Opbergzakje voor accessoires

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop