Livington Prime Steam Mop, Stoomreiniger ?????n Handstomer – Stomer Met Diverse Opzetstukken, reinigt uw vloer

69,90

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900042105708 Categorie: Tag:

Beschrijving

– HYGI?????NISCH & SCHOON – Met een stoomtemperatuur van 120????C verwijdert de stoommop 99,9% van alle bacteri????n en bestrijdt het geurtjes met zuiver water, zonder chemicali????n.
– VEELZIJDIG GEBRUIK – Met een klik en met behulp van de verschillende opzetstukken transformeert de stoomreiniger in een voegenreiniger, ruitenreiniger of meubelreiniger.
– ERGONOMISCH GEBRUIK – Dankzij de scharnierverbinding, die met een druk op de knop kan worden ontgrendeld, reinigt de stoomcleaner zelfs op moeilijk bereikbare plekken.
– KRACHTIG & LICHTGEWICHT – Met een motor van 1300W warmt het stoomapparaat binnen enkele seconden op. De dweilmachine weegt slechts 1,5kg en verwijdert ook hardnekkig vuil.
– INHOUD VERPAKKING – 1x Livington Prime Steam Mop, 1x microvezelhoes, 1x tapijtreiniger, 1x metalen ronde borstel, 1x grote plastic ronde borstel, 1x opzetstuk voor glasreiniger, 1x reinigingspad voor bekleding.
Livington Prime Steam Mop – veelzijdige stoomreiniger voor hygi????nische reiniging
E????n apparaat dat overal voor gebruikt kan worden: De Livington Prime Steam Mop reinigt vloeren, tapijten, ramen, badkamers, tegels, gestoffeerde meubels, auto’s en velgen binnen een handomdraai. Dankzij de hoeksproeier kunnen ook moeilijk bereikbare plekken makkelijk schoongemaakt worden. En dankzij de krachtige 1300 Watt motor is de stoomreiniger binnen enkele seconden opgewarmd. Met een stoomtemperatuur van 120????C verwijdert de stoomreiniger bacteri????n, mijten en geurtjes uit stoffen en matrassen. De geavanceerde Opti-Steam technologie zorgt dat de stoom gelijkmatig wordt afgegeven, zodat er geen handmatige regeling nodig is.
Als echte allrounder kan de Steam Mop door het hele huis gebruikt worden. Met slechts twee klikken op de knop, verandert de stoomdweil voor het reinigen van vloeren en tapijten in een praktische reiniger voor het schoonmaken van verschillende oppervlakken. Gebruik het opzetstuk voor voegen om de voegen in de keuken en badkamer er als nieuw uit te laten zien. Gebruik de pad voor bekleding om de bank of de bekleding van de auto grondig te reinigen. Ook kleding kan binnen no-time worden opgefrist.
Dankzij het unieke scharniergewricht kan ook op moeilijk bereikbare plekken schoongemaakt worden, zonder hiervoor te hoeven bukken. Het lichte gewicht en de 5 m lange kabel bieden extra comfort.
De productvoordelen op een rij:
* Verwijdert 99,9% van alle bacteri????n
* Warmt snel op
* Geavanceerde Opti-Steam technologie
* Veelzijdige accessoires
* Veel toepassingsmogelijkheden
* Praktisch scharniergewricht om lastige plekken te bereiken
* Lange kabel van 5 m
* Inbegrepen: 1x Livington Prime Steam Mop, 1x microvezelhoes, 1x tapijtreiniger, 1x metalen ronde borstel, 1x grote plastic ronde borstel, 1x opzetstuk voor glasreiniger, 1x reinigingspad voor bekleding

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop