Aanbieding!

Resident Evil VIII Village Gold Edition

Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €33,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300499572238 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Beleef survival horror als nooit tevoren in Resident Evil Village, het bekroonde achtste hoofddeel in de genrebepalende Resident Evil-franchise. Het avontuur speelt zich af na de gruwelijke gebeurtenissen van het veelgeprezen Resident Evil 7 biohazard en volgt de reis van Ethan Winters naar een afgelegen dorp met besneeuwde toppen, vol met een diverse cast van angstaanjagende vijanden. Na een verwoestende ontmoeting met Resident Evil-held Chris Redfield, achtervolgt Ethan hem op zoek naar antwoorden, maar belandt hij in een compleet nieuwe nachtmerrie.
Resident Evil Village Gold Edition is een bundel van de originele game en de langverwachte Winters’ Expansion DLC, die beide lanceren op 28 oktober 2022. De Winters’ Expansion bevat een nieuwe manier om te genieten van de volledige campagne in ‘Third Person Mode,’ plus ‘The Mercenaries Additional Orders,’ een grote update voor het actievolle speltype ‘The Mercenaries’ dat nieuwe speelbare personages introduceert, en tot slot komt er een vervolg op het verhaal in ‘Shadows of Rose,’ dat het plot 16 jaar na de ontknoping van de hoofdgame oppakt. Resident Evil Village Gold Edition bevat ook een voucher voor het Resident Evil Village Trauma Pack.
KENMERKEN
– Een nieuw perspectief – Bekijk het achtste deel in de Resident Evil-serie vanuit een nieuw gezichtspunt in de ‘Third Person Mode’. Naast het intense eerstepersoonsperspectief waar spelers van genoten in de eerste release van Resident Evil Village, kunnen ze nu Ethan in actie zien en zijn reis vanuit een nieuwe hoek beleven in Resident Evil Village Gold Edition en de Winters’ Expansion.
– Het verhaal gaat verder – ‘Shadows of Rose’ hervat de Winters-familie 16 jaar na de gebeurtenissen in Resident Evil Village. Het nieuwe verhaal van de uitbreiding volgt Rose Winters, de dochter van hoofdrolspeler Ethan, terwijl ze worstelt met haar angstaanjagende krachten. Verken de verwrongen en verdraaide wereld binnen het bewustzijn van de Megamycete op zoek naar een remedie.
– The Mercenaries Are Back and Bigger Than Ever – Het geliefde speltype ‘The Mercenaries’, waarin je de hele dag kunt vechten, is terug met nieuwe functies. Bovenop de originele content introduceert ‘The Mercenaries Additional Orders’ fanfavorieten als nieuwe speelbare personages Lady Dimitrescu, Chris Redfield en Lord Karl Heisenberg, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Deze extra content voor Resident Evil Village Gold Edition en de Winters’ Expansion bevat ook nieuwe levels en andere verbeteringen.
– Bonus Game – Resident Evil Village biedt toegang tot een gratis multiplayer-ervaring getiteld Resident Evil Re:Verse, die verschijnt op 28 oktober 2022, tegelijk met de lancering van Resident Evil Village Gold Edition en de Winters’ Expansion. Een groot aantal iconische personages neemt het tegen elkaar op in deathmatchgevechten voor vier tot zes spelers op klassieke locaties.
– Bekende gezichten en nieuwe vijanden – Resident Evil-held Chris Redfield keert terug onder een dekmantel van schijnbaar sinistere motieven. Ethan komt ook een groot aantal nieuwe tegenstanders tegen die het raadselachtige dorp bewonen, allemaal met hun eigen kenmerkende aanvallen.
– Evolutie van gevechten – In Resident Evil Village kan Ethan niet alleen vijanden te lijf gaan, maar zich ook wapenen tegen inkomende aanvallen of vijanden wegschoppen om tijd te winnen, zodat spelers een strategie kunnen bepalen om de uitdagingen te overleven.
– Populaire functies keren terug – Herkenbare functies keren terug in Resident Evil Village die knipogen naar eerdere Resident Evil-titels, zoals ‘The Duke’, een handelaar waarmee spelers items kunnen kopen en verkopen, recepten kunnen kopen om te knutselen en wapens kunnen aanpassen.
– Nieuwste technologie – RE Engine in combinatie met nieuwe technologieën die beschikbaar zijn via PlayStation 5 en Xbox Series X|S zorgt voor hypergedetailleerde graphics, geavanceerde meeslepende audio en weinig tot geen laadtijden, waardoor het dorp en zijn bewoners tot leven komen.
– Speel over generaties heen – Resident Evil Village kan zonder extra kosten worden opgewaardeerd van PlayStation 4 naar de digitale PlayStation 5-versie en ondersteunt Smart Delivery voor Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop