Aanbieding!

Song in the Smoke Rekindled (PSVR2 Required)

Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301155996423 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Song in the Smoke is een survival-avonturenspel voor één speler dat zich afspeelt in een uitgestrekte, mooie en dodelijke wereld buiten de tijd.
Je vaardigheid is de sleutel tot overleven terwijl je prooi achtervolgt en jaagt met handgemaakte primitieve wapens en gereedschappen. Zoek overdag naar voedsel, medicijnen en voorraden en vergeet niet om je kampvuur tijdens de donkere, gevaarlijke nachten aan te houden. Zet kampen op waar je maar wilt terwijl je deze meeslepende wereld verkent en overleeft, die vanaf de grond af exclusief voor VR is gemaakt.
Met wezens en personages gemaakt door de legendarische artiest Katsuya Terada, ervaar je een verbluffende originele ervaring als nooit tevoren! Adembenemende, fysieke gevechten tegen angstaanjagende toproofdieren en andere ongelooflijke wezens van tussen werelden wachten op je.
Song in the Smoke: Rekindled is volledig geremasterd om volledig te profiteren van alle nieuwe PlayStation®5-functies, waaronder high-fidelity graphics, 4K HDR met 120 fps prestatiemodus, headset-rumble, haptische feedback en adaptieve triggers, blik volgen en een nieuwe voortbewegingsmodus met vrije sprong.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop