Aanbieding!

Bratz Flaunt Your Fashion

Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €18,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301609968154 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Speel als je favoriete Bratz-personage en begin aan je wereldwijde avontuur om de beste modejournaliste ter wereld te worden. Begin in je eigen stad Stilesville en kies je personage uit de originele Bratz Pack, Yasmin, Cloe, Jade of Sasha. Daarna ga je hard aan de slag: je gaat achter de grote modeverhalen aan, onderneemt missies om vrienden te helpen en speelt te gekke minigames met een hoog Bratz-gehalte!
Tijdens je avontuur kom je op een aantal stijlvolle locaties: Barcelona, Seoel en de Stylin’ Soiree. Daar verzamel je de laatste nieuwtjes voor het Bratz Magazine. Het geld dat je verdient, gebruik je om schitterende outfits te kopen, je personages aan te passen en nieuwe populaire trends te creëren. Je aanhang op sociale media groeit! Je fans zijn helemaal dol op jouw gevoel voor mode. Laat zien wie je bent en maak indruk met het Bratz Pack!
Kenmerken:
GA VOOR HET BRATZ PACK! – Speel als de meiden met het modegevoel: Yasmin, Cloe, Jade en Sasha.
BELEEF EEN MODEAVONTUUR – Ga op ontdekking, maak nieuwe vrienden, speel games en doe missies terwijl je werkt voor het coolste tijdschrift.
CREËER NIEUWE TRENDS – Pas je Bratz aan met modieuze stijlen die indruk maken op je volgers op sociale media.
REIS OVER DE WERELD – Je avontuur om de beste journaliste te worden brengt je van Stilesville naar Barcelona, Seoel en de Stylin’ Soiree.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop