Aanbieding!

Borderlands 3 Ultimate Edition

Oorspronkelijke prijs was: €39,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300770689930 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Met Borderlands 3 Ultimate Edition krijg je de ultieme Borderlands 3-ervaring, met de bekroonde basisgame plus alle zes de uitbreidingen en de volledige collectie extra Cosmetic-packs! Schiet je een weg door meerdere werelden als een van de vier Vault Hunters – de ultieme, schatzoekende vechtersbazen van de Borderlands.
De Season Pass bevat vier verhaaluitbreidingen:
– Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot
– Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock
– Bounty of Blood
– Psycho Krieg and the Fantastic Fustercluck
Season Pass 2 bevat:
– De uitbreiding Designer’s Cut met het splinternieuwe speltype ‘Arms Race’ en een extra skill tree voor elke Vault Hunter
– De uitbreiding Director’s Cut met een boss raid, nieuwe verhaalmissies, kijkjes achter de schermen en drie Vault Cards
– Alle vier de Multiverse Final Form Cosmetic-packs
– Alle vier de Multiverse Disciples of the Vault Cosmetic-packs
Extra bonuscontent:
– Butt Stallion-pack: een wapenskin, sieraad en een Butt Stallion-granaatmod
– Retro Cosmetic-pack
– Neon Cosmetic-pack
– Gearbox Cosmetic-pack
– Toy Box Weapon-pack
– Uitrustbare mods voor extra XP en buit
De klassieke shooter-looter keert terug, met ontelbare wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Schiet je weg langs nieuwe werelden en vijanden als een van de vier nieuwe Vault Hunters, elk voorzien van uitgebreide skill trees, vaardigheden en aanpassingsmogelijkheden. Speel solo of met vrienden en versla bizarre vijanden, scoor tonnen aan buit en red de wereld van de wreedste sekteleiders uit het heelal.
Een wilde rit vol chaos
Voorkom dat de extremistische Calypso Twins de bandietenclans met elkaar verenigen en de grootste macht van het heelal in handen krijgen. Alleen jij, een Vault Hunter op zoek naar avontuur, beschikt over de wapens en bondgenoten om ze te kunnen verslaan.
Jouw Vault Hunter, jouw speelstijl
Word een van de vier unieke Vault Hunters, elk met eigen vaardigheden, speelstijlen, uitgebreide skill trees en legio aanpassingsmogelijkheden. Alle Vault Hunters zijn in hun eentje al in staat om chaos te ontketenen, maar samen zijn ze niet te stoppen.
Laden, richten en plunderen
Door het bestaan van ontelbare wapens en gadgets is elk gevecht een mogelijkheid om nieuwe uitrusting te scoren. Wapens met schilddragende kogels? Hebben we. Geweren die vuurspuwende vulkanen laten ontstaan? Uiteraard. Geweren die pootjes krijgen en vijanden achtervolgen, terwijl ze hen ook nog verwensingen naroepen? Ja, die zijn er ook.
Nieuwe Borderlands
Ontdek na Pandora nieuwe werelden, elk met unieke omgevingen om te verkennen en vijanden om te vernietigen. Scheur door vijandelijke woestijnen, vind al vechtend je weg in door oorlog verwoeste steden, vaar door dodelijke moerassen, en meer!
Snelle en soepele coöp-actie
Speel met wie dan ook, wanneer dan ook, online of in split-screen coöp-modus, ongeacht je level of voortgang. Werk in een team, versla vijanden en voltooi uitdagingen, maar verdien beloningen die alleen voor jou zijn – iedereen ontvangt buit.
Next-gen Update
Volledig geoptimaliseerd voor next-gen consoles! Ervaar de game in prachtige 4K-resolutie bij 60 fps in single-player en online co-op (alleen beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X). Voeg meer co-op mayhem toe op de bank met ondersteuning voor split-screen voor drie en vier spelers voor lokale multiplayer (alleen beschikbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X | S). Exemplaren van Borderlands 3 op Xbox One en PlayStation 4 bevatten zonder extra kosten een digitale upgrade naar de volgende generatie versie van de game (binnen dezelfde consolefamilie). Voor fysieke schijven is deze functie alleen geldig op consolemodellen van de volgende generatie met schijfstations.

Extra informatie

Genre

Merk

Staat

Webshop