Aanbieding!

The Quarry

Oorspronkelijke prijs was: €49,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300821422838 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Als de zon ondergaat op de laatste dag van zomerkamp, beleven negen groepsleiders een gruwelijke, onvoorspelbare nacht.
Nog erger dan de met bloed besmeurde dorpsbewoners en de wezens die op ze jagen, zijn de keuzes die je moet maken om ze te helpen overleven.
Gemaakt door 2K Games samen met de meesters van het horrorgenre Supermassive Games: THE QUARRY, komt uit op 10 juni.
Speel als één van de negen groepsleiders in een bloedstollend filmisch verhaal, waarin iedere keuze die je maakt effect heeft op jouw unieke pad, in een spinneweb van mogelijkheden. Ieder karakter kan de ster van de show worden – of sterven voor de ochtend valt. Hoe ontvouwt jouw verhaal zich?
JOUW VERHAAL, JOUW LOT
Durf jij te kijken wat er schuilgaat achter de valdeur? Durf jij op onderzoek te gaan naar het geschreeuw dat klinkt, diep vanuit de bossen? Ga je jouw vrienden redden, of ren je voor je leven? Iedere keuze, groot of klein, bepaalt het verloop van jouw verhaal en wie er blijft leven.
EEN SCHITTERENDE FILMISCHE ERVARING
Geavanceerde gezichtsopnames en belichting van bioscoopkwaliteit, gecombineerd met ongelooflijke vertolkingen van een iconische cast met Hollywood talenten brengt de gruwelijkheden van Hackett’s Quarry tot leven in een visuele achtbaanrit die je hardkloppingen bezorgt.
GA ERVOOR ZITTEN MET JE VRIENDEN
Leg jouw lot in handen van je vrienden, met online groepen tot wel 7 personen, waar spelers op uitnodiging kunnen meekijken en stemmen op sleutelmomenten, waardoor je samen een verhaal creëert! Of speel samen in een horror co-op ervaring, waarbij iedereen een groepsleider kiest waarmee ze spelen.
CREËER EEN UNIEKE ERVARING
De moeilijkheidsgraad van alle gameplay elementen is aan te passen, waardoor spelers van alle niveaus mee kunnen doen. En als je liever kijkt dan speelt, dan kun je met Movie Modus genieten van een binge-waardige bioscoopervaring. Bepaal hoe jij wilt dat het verhaal zich ontvouwt, ga achterover zitten en zet de popcorn klaar voor tussen het gillen in!
MET IN DE HOOFDROL:
David Arquette als Chris
Ariel Winter als Abigail
Brenda Song als Kaitlyn
Evan Evagora als Nick
Halston Sage als Emma
Justice Smith als Ryan
Miles Robbins als Dylan
Siobhan Williams als Laura
Skyler Gisondo als Max
Zach Tinker als Jacob
Ethan Suplee als Bobby
Grace Zabriskie als Eliza
Lance Henriksen als Jedediah
Lin Shaye als Constance
Ted Raimi als Travis
Zomerkamp is voorbij. Jouw keuzes bepalen het lot van 9 tiener groepsleiders, terwijl ze alles doen om de nacht te overleven. Welkom in Hackett’s Quarry. Je gelooft niet wat je zult worden.

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop