90 cm Soundbar – 80w – Bluetooth® – USB – HDMI – ingebouwde subwoofer Lenco Zwart

109,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901527925200 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Lenco SB-080 is een soundbar van 90 cm met 80W RMS vermogen, Bluetooth, USB, en build-in subwoofer met HDMI aansluiting. Beleef films, videogames, series en TV-programma’s zoals nooit tevoren met deze krachtige Lenco soundbar. Voel je alsof je in de bioscoop zit en beleef de spannendste filmavonturen.
Sluit via de Bluetooth geheel draadloos je smartphone of tablet aan op deze soundbar en laat je wegblazen door het geluid dat uit de Lenco SB-080 komt.
Met welk type input-bronnen kan ik de Lenco SB-080 combineren?
Je kunt de Lenco SB-080 combineren met de volgende type input-bronnen:
* TV
* DVD- of Blu-Ray-speler
* Videogameconsole
* Streamingdiensten, bijv. Spotify en Netflix
* USB-stick
* SD-kaart
* BluetoothKortom, je kunt de Lenco SB-080 gebruiken om het beste te halen uit digitaal opgenomen films en muziek, maar ook home-made familievideo’s, muziek van streamingdiensten, en nog heel veel meer…
Wat is het uitgangsvermogen van de SB-080 soundbar?
Het uitgangsvermogen van de SB-080 soundbar is 2x 20W + 40W RMS, zodat je altijd gebruik kunt maken van krachtig geluid in welk vertrek je je ook bevindt, want je hoeft deze soundbar niet per se op een TV aan te sluiten, want hij werkt ook perfect in combinatie met je smartphone of tablet en Bluetooth om zo draadloos muziek af te spelen voor een feest of om lekker op de bank mee te relaxen.
Kan ik de Lenco SB-080 soundbar ook ophangen?
Je kunt de Lenco SB-080 soundbar ook ophangen met de meegeleverde wandmaterialen. Je hoeft dus geen extra materialen aan te schaffen om deze geluidsbalk op te hangen.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop