85cm Bluetooth® soundbar met HDMI (ARC) en LED verlichting Lenco Zwart

89,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901646553205 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Lenco SB-042 is een 85cm soundbar speaker die ook werkt via Bluetooth. Hij heeft een moderne uitstraling en beschikt over een geweldig geluid. Bestuur de soundbar via de bijgeleverde afstandsbediening. Met de Lenco SB-042 is het nooit meer stil in huis.
Je kunt de Lenco SB-042 gemakkelijk via een AUX-, HDMI- of lijningang-bron op een tv of andere audiobron aansluiten. Als de soundbar eenmaal is aangesloten, kun je eindeloos genieten van muziek of het geluid van jouw spannende televisieserie.
Het bereik van de Bluetooth is gemiddeld 10 meter. Heb je regelmatig vrienden op bezoek? Het koppelen van een apparaat met de soundbar is zo gepiept, dus iedereen kan via een smartphone of tablet zijn of haar lievelingsnummers laten horen.
Via de afstandsbediening kun je muziek starten, pauzeren en het vorige of volgende nummer selecteren. Het is ook mogelijk om de hoge en lage tonen naar wens aan te passen, want sommige nummers klinken gewoon nét iets lekkerder met een extra bass. De afstandsbediening werkt op batterijen en heeft een bereik van 6 meter.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop