Steunbokken

Steunbokken, de naam zegt eigenlijk al genoeg. Het ondersteunt jouw aanhanger wanneer hij ergens stil staat om bijvoorbeeld geladen te worden. Hierdoor blijft de aanhanger stabiel staan. Een steunbok wordt vooral gebruikt wanneer de aanhanger niet is gekoppeld aan de auto. Voor vertrek moet je uiteraard wel de steunbokken weg halen. Een steunbok is een aanhangeronderdeel dat iedereen eigenlijk gewoon moet hebben. Het maakt het namelijk veel makkelijker om hem ergens te laten staan. Het is bijvoorbeeld ideaal wanneer je hem een aantal dagen op je oprit moet laten staan. Bij Señor Cheapo kun je verschillende steunbokken vergelijken in prijs en zo bij de goedkoopste webshop kopen.

Één enkel resultaat

Één enkel resultaat

Het gebruik van steunbokken voor je aanhanger

Soms zijn er van die gevallen dat je jouw aanhanger van de grond moet hebben. Bijvoorbeeld als je onder de aanhanger iets moet aanpassen. In dat geval kun je gebruik maken van steunbokken. Om dit te doen bij een aanhanger heb je minimaal 4 steunbokken nodig. Wanneer je de aanhanger vervolgens van de grond af hebt kun je onder de aanhanger komen. Dit kan super goed zijn voor onderhoud. Ook kan het goed zijn voor wanneer jij de aanhanger langere tijd niet gebruikt. Hoe dan ook het is altijd slim om een setje met steunbokken in huis te hebben, je weet namelijk nooit waar het goed voor is.

Met steunbokken houd jij de aanhanger recht

De steunbokken zijn ook ideaal wanneer jij de aanhanger recht moet houden. Door gebruik de maken van de steunbokken kan die namelijk niet kiepen. Er zijn altijd gevallen wanneer dit voor jou super handig is. Bekijk daarom het aanbod met steunbokken bij Señor Cheapo en bestel ze bij de goedkoopste aanbieder. Zo weet jij zeker dat je niet teveel betaal voor je nieuwe steunbokken en je toch dat geen hebt wat je zoekt. Wacht dus niet langer en zoek nu de steunbok die jij nodig hebt bij Señor Cheapo.