Dell Latitude 5580 – Intel Core i5-6e Generatie – 15 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11

249,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186702088332082 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Dell Latitude 5580 is een krachtige laptop die perfect is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met een Intel Core i5-6e generatie processor en 8GB RAM geheugen kan deze laptop moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd aan, waardoor je productiever kunt werken.
Dankzij de 240GB SSD opslag heb je voldoende ruimte om al je bestanden en programma’s op te slaan, terwijl Windows 11 zorgt voor een snelle en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring. Het 15 inch scherm van deze laptop biedt een heldere en scherpe beeldkwaliteit, waardoor je kunt genieten van multimedia content in hoge kwaliteit.
Wat deze Dell Latitude 5580 laptop extra bijzonder maakt, is dat het een refurbished model is. Dit betekent dat de laptop eerder gebruikt is, maar grondig is gecontroleerd, schoongemaakt en gerepareerd waar nodig. Hierdoor is de laptop weer zo goed als nieuw en kun je profiteren van de kwaliteit van een high-end laptop voor een lagere prijs.
Door te kiezen voor een refurbished laptop zoals de Dell Latitude 5580, maak je niet alleen een voordelige keuze, maar ook een duurzame. Door het hergebruiken van elektronische apparaten wordt de levensduur verlengd en wordt er minder elektronisch afval geproduceerd.
Kortom, de Dell Latitude 5580 is een betrouwbare en krachtige laptop die geschikt is voor een breed scala aan taken. Met de combinatie van specificaties zoals een Intel Core i5-6e generatie processor, 8GB RAM en 240GB SSD opslag, gecombineerd met het gebruiksvriendelijke Windows 11 besturingssysteem, is deze laptop een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige refurbished laptop.
Conditie:Zo goed als nieuw
Merk:Dell
Serie:Latitude
Model:5580
Schermdiagonaal:15 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i5
CPU Generatie:6e Generatie
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

15 inch (38 cm)

Merk

Webshop