Lenovo IdeaPad 510s-14ISK – Intel Core i3-6e Generatie – 14 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11 Home

169,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186702111952727 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige en betrouwbare laptop voor dagelijks gebruik, maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Dan is de Lenovo IdeaPad 510s-14ISK een uitstekende keuze voor jou. Deze refurbished laptop is voorzien van een Intel Core i3-6e Generatie processor, waardoor je moeiteloos kunt multitasken en snel kunt schakelen tussen verschillende programma’s.
Met een 8GB RAM geheugen en een 240GB SSD heb je voldoende opslagruimte om al je bestanden en programma’s op te slaan. Daarnaast zorgt de SSD ervoor dat de laptop snel opstart en soepel blijft werken, zelfs bij zwaardere taken.
Het 14 inch scherm van de Lenovo IdeaPad 510s-14ISK zorgt voor een scherpe beeldkwaliteit en levendige kleuren, ideaal voor het kijken van films of het bewerken van foto’s en video’s. Dankzij Windows 10 Home heb je toegang tot alle benodigde programma’s en apps, en kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende taken.
Door te kiezen voor een refurbished laptop zoals de Lenovo IdeaPad 510s-14ISK maak je een duurzame keuze. Refurbished laptops zijn gebruikte laptops die volledig zijn nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Hierdoor zijn ze niet alleen voordeliger dan nieuwe laptops, maar lever je ook een bijdrage aan het verminderen van elektronisch afval.
Kortom, de Lenovo IdeaPad 510s-14ISK is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en betrouwbare laptop voor dagelijks gebruik. Met zijn krachtige prestaties en hoogwaardige specificaties is deze laptop ideaal voor studie, werk of ontspanning.erefurbishedLenovorefurbishedIdeaPad 510s-14ISK biedt alles wat je nodig hebt in een laptop, zonder de hoofdprijs te betalen.
Conditie:Zo goed als nieuw
Merk:Lenovo
Serie:IdeaPad
Model:510s-14ISK
Schermdiagonaal:14 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i3
CPU Generatie:6e Generatie
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

14 inch (35 cm)

Merk

Webshop