HP EliteBook 840 G3 – Intel Core i5-6e Generatie – 14 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11

199,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186700194225312 Categorie: Tag:

Beschrijving

De HP EliteBook 840 G3 is een krachtige laptop die ideaal is voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik. Met een Intel Core i5-6e generatie processor en 8GB RAM geheugen, kan deze laptop moeiteloos multitasken en snel schakelen tussen verschillende programma’s. Dankzij de 240GB SSD harde schijf heeft deze laptop voldoende opslagruimte voor al je bestanden, documenten en multimedia.
Het 14 inch Full HD beeldscherm zorgt voor scherpe en heldere beelden, ideaal voor het kijken van films, het bewerken van foto’s of het maken van presentaties. Daarnaast beschikt de HP EliteBook 840 G3 over Windows 11, waardoor je altijd up-to-date bent en gebruik kunt maken van de nieuwste functies en beveiliging.
Wat deze laptop extra bijzonder maakt, is dat het een refurbished model is. Dit betekent dat de laptop eerder gebruikt is, maar vervolgens volledig is nagekeken, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Hierdoor is de laptop weer zo goed als nieuw en kun je profiteren van de vele voordelen van een refurbished product.
Het voordeel van een refurbished laptop is dat het vaak een stuk voordeliger is dan een nieuw model, terwijl de prestaties en kwaliteit nog steeds uitstekend zijn. Bovendien is het ook nog eens duurzamer, omdat er geen nieuwe grondstoffen worden gebruikt voor de productie ervan.
Kortom, de HP EliteBook 840 G3 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en krachtige laptop voor een aantrekkelijke prijs. Met zijn refurbished status ben je verzekerd van kwaliteit en prestaties, terwijl je ook nog eens bijdraagt aan een duurzamere wereld. Maak dus snel gebruik van deze unieke kans en haal deze fantastische laptop in huis!
Conditie:Zichtbaar gebruikt
Merk:HP
Serie:EliteBook
Model:840 G3
Schermdiagonaal:14 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i5
CPU Generatie:6e Generatie
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

14 inch (35 cm)

Merk

Staat

Webshop