Dell Latitude E5570 – Intel Core i7-6e Generatie – 15 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11

305,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186702088469264 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Dell Latitude E5570 is een krachtige laptop die ideaal is voor zowel zakelijk gebruik als voor persoonlijk gebruik. Met een Intel Core i7-6e generatie processor is deze laptop in staat om moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd uit te voeren. Hierdoor is het perfect voor diegene die veel multitasking doet of regelmatig zware programma’s draait.
De 15 inch display zorgt voor een heldere en scherpe beeldkwaliteit, waardoor je kunt genieten van films, foto’s en video’s in hoge resolutie. Met 8GB RAM-geheugen en een 240GB SSD biedt de Dell Latitude E5570 voldoende opslagruimte en een snelle respons bij het opstarten van programma’s en het laden van bestanden.
Windows 11 is het besturingssysteem van deze laptop, wat zorgt voor een gebruiksvriendelijke interface en talloze handige functies. Hierdoor kun je moeiteloos navigeren, werken en ontspannen op deze laptop.
Wat deze Dell Latitude E5570 nog aantrekkelijker maakt, is dat het een refurbished model is. Dit betekent dat de laptop volledig is gereviseerd, gecontroleerd en schoongemaakt voordat het opnieuw te koop wordt aangeboden. Hierdoor is de laptop zo goed als nieuw, maar dan voor een lagere prijs.
Refurbished laptops zijn een duurzame keuze, omdat ze zorgen voor minder elektronisch afval en het verlengen van de levensduur van elektronische apparaten. Bovendien zijn refurbished laptops vaak voordeliger dan nieuwe modellen, waardoor je kunt besparen op je aankoop.
Kortom, de Dell Latitude E5570 is een krachtige en betrouwbare laptop die perfect is voor wie op zoek is naar een kwalitatieve laptop voor een scherpe prijs. Met zijn refurbished status en indrukwekkende specificaties is deze laptop een uitstekende keuze voor zowel professionals als thuisgebruikers.
Conditie:Zichtbaar gebruikt
Merk:Dell
Serie:Latitude
Model:E5570
Schermdiagonaal:15 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i7
CPU Generatie:6e Generatie
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

15 inch (38 cm)

Merk

Webshop