Lenovo V330-15IKB – Intel Core i3-7e Generatie – 15 inch – 8GB RAM – 240GB SSD – Windows 11

175,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6186700195518093 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Lenovo V330-15IKB is een krachtige laptop die is voorzien van de nieuwste technologieën en specificaties, ideaal voor zowel thuisgebruik als zakelijk gebruik. Met een Intel Core i3-7e generatie processor bent u verzekerd van voldoende rekenkracht om al uw taken uit te voeren, of het nu gaat om het bewerken van documenten, het bekijken van films of het spelen van games.
Met 8GB aan RAM-geheugen kunt u moeiteloos meerdere programma’s tegelijkertijd draaien zonder dat de prestaties van de laptop achteruit gaan. Daarnaast beschikt de Lenovo V330-15IKB over een snelle 240GB SSD, waardoor uw bestanden razendsnel worden geladen en u in een mum van tijd aan de slag kunt.
De laptop is voorzien van een helder en scherp 15 inch beeldscherm, ideaal voor het bekijken van films en series in hoge kwaliteit. Daarnaast beschikt de Lenovo V330-15IKB over Windows 11, het nieuwste besturingssysteem van Microsoft waarmee u altijd up-to-date bent en optimaal kunt profiteren van de mogelijkheden van de laptop.
Wat deze laptop extra speciaal maakt, is dat het een refurbished model is. Dit betekent dat de laptop eerder gebruikt is, maar volledig is gecontroleerd, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd. Hierdoor kunt u profiteren van een laptop die zo goed als nieuw is, maar voor een veel voordeligere prijs. Bovendien is een refurbished laptop ook nog eens duurzaam, omdat het bijdraagt aan het verminderen van elektronisch afval.
Kortom, de Lenovo V330-15IKB is een betrouwbare en krachtige laptop die ideaal is voor dagelijks gebruik. Met zijn specificaties, beeldkwaliteit en duurzaamheid is dit een laptop waar u nog lang plezier van zult hebben.
Conditie:Zichtbare schade
Merk:Lenovo
Model:V330-15IKB
Schermdiagonaal:15 inch
Touchscreen:Nee
CPU Merk:Intel
CPU Model:Core i3
CPU Generatie:7e Generatie
Inbegrepen Met:Stroomkabel(s), Adapter

Extra informatie

Diameter

15 inch (38 cm)

Merk

Webshop