Samsung Q-series HW-Q990C/XN Zwart (2023)

939,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900447882749 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ontdek de ultieme audioprestaties met de Samsung HW-Q990C soundbar. De Samsung HW-Q990C, ook wel bekend als de HW Q990C, is de nieuwste toevoeging aan de indrukwekkende line-up van Samsung soundbars. Deze krachtige soundbar tilt je home entertainment naar een hoger niveau, en in dit artikel nemen we een diepgaande kijk op wat deze soundbar te bieden heeft.
Met de Samsung HW-Q990C geniet je van een meeslepende geluidservaring zoals nooit tevoren. Of je nu films kijkt, games speelt of naar muziek luistert, deze soundbar levert kristalhelder geluid en diepe bas, waardoor je volledig wordt ondergedompeld in de wereld van entertainment. Met zijn slanke en moderne ontwerp past de HW-Q990C perfect bij elk interieur.
De Samsung HW-Q990C soundbar is uitgerust met geavanceerde technologieën, waaronder Dolby Atmos en DTS:X, waardoor je een ruimtelijke en multidimensionale audio-ervaring krijgt. Het beschikt ook over draadloze connectiviteitsopties, zoals Bluetooth, waardoor je eenvoudig je favoriete apparaten kunt koppelen en draadloos kunt streamen.
Of je nu een filmavond organiseert of gewoon van je favoriete muziek wilt genieten, de Samsung HW-Q990C soundbar biedt de perfecte audio-oplossing. Ontdek de voordelen van deze geweldige soundbar en haal het beste uit je home entertainment setup met Samsung.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop