Benson Spanbanden – 2x – 2,5 meter – voor dekzeilen/aanhanger/transport bus – spanband –

2,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 5807600764496757 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze set van twee spanbanden biedt veelzijdige bevestigingsoplossingen voor diverse toepassingen, zoals het vastzetten van dekzeilen, het beveiligen van lading op een aanhanger of het stabiliseren van goederen in een transportbus. Met een lengte van 2,5 meter per spanband bieden ze voldoende bereik om verschillende items stevig en veilig vast te zetten.
De spanbanden zijn ontworpen met duurzaamheid en betrouwbaarheid in gedachten, gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren, zelfs bij regelmatig gebruik. De stevige metalen gespen zorgen voor een veilige bevestiging en een gemakkelijke aanpassing van de spanning, waardoor je lading stevig op zijn plaats blijft, zelfs tijdens het transport over ruwe wegen.
Of je nu een professionele vrachtwagenchauffeur bent die dagelijks goederen vervoert, een avonturier die zijn uitrusting vastzet voor een campingtrip, of gewoon behoefte hebt aan een betrouwbare bevestigingsoplossing voor thuisgebruik, deze spanbanden bieden de stabiliteit en gemoedsrust die je nodig hebt. Met deze spanbanden ben je altijd goed uitgerust voor veilig en efficient transport.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop