Cleanforce Kruimelzuiger V2 Snoerloos met extreme zuigkracht – Nat & Droog – Voor Thuis, Auto etc.

59,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900601937082 Categorie: Tag:

Beschrijving

Op zoek naar een kruimelzuiger met extreme zuigkracht die zowel nat als droog kan opzuigen? Het nieuwe verbeterde model van Cleanforce is precies wat je nodig hebt! Met handige opzetstukken en een verbeterde zuigkracht is het nu nog makkelijker schoonmaken. Weg met die ongewenste kruimels en stofjes! Ontdek vandaag nog waarom de Cleanforce kruimelzuiger dé juiste keuze is voor een schoon huis.
Extreme zuigkracht
De draadloze handstofzuiger maakt gebruik van een krachtige 11.1V-motor die een degelijke zuigkracht tot 7000pa levert. Het reinigt een klein gebied van vuil of dierenhaar binnen no-time. Zo voorkomt het dat je tijd verspilt aan schoonmaken voordat je aan het volgende begint.
Compact & Draagbaar
Deze handstofzuiger weegt slechts 0,65 kg, lichter dan 2 flessen water, waardoor pols- of schoudervermoeidheid wordt vermeden. Zowel het filter als het stofreservoir zijn verwijderbaar en eenvoudig te reinigen na gebruik. Het herbruikbare en wasbare HEPA-filter filtert 99% van de onzuiverheden.
Lange gebruikstijd
De energiebesparende technologie van deze draadloze handstofzuiger verlengt de gebruiksduur met meer dan 60% in vergelijking met vergelijkbare producten. De werktijd van 25-30 minuten is voldoende om een middelgroot appartement schoon te maken na volledig opladen (3-4 uur).
Met LED licht
De Cleanforce V2 handstofzuiger wordt geleverd met heldere LED-verlichting voor een goede ervaring. Maak je geen zorgen over schoonmaken in de avond of in een donkere hoek. Bovendien is het LED licht een goede aanvulling om verborgen rommel in je auto te reinigen.
Inclusief opzetstukken
De draadloze kruimelzuiger komt met 3 multifunctionele accessoires om aan je diverse behoeften te voldoen. De lange, slangmond kan overal flexibel komen en mist geen enkel detail. Het spleetmondstuk kan diepe gleuven en verborgen hoeken reinigen. En de borstel kan eenvoudig het hardnekkige vuil en huisdierenhaar verwijderen.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop