Houten hobbelpaard met rugleuning vanaf 12 maanden 72 cm x 28 cm x 50 cm

56,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900556806643 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ontdek het avontuur in het wilde westen met je kleintje en dit charmante hobbelpaard, te midden van honderdduizenden vierkante kilometers ongerepte wildernis! Dit hobbelpaard, hoewel misschien niet zo wild als het echte Wilde Westen, belooft absoluut eindeloos speelplezier. De levendige en aantrekkelijke kleuren zullen ieder kind aanmoedigen om op dit prachtige speelgoed te stappen.
Veiligheid eerst: comfort en bescherming voor jonge ruiters!
Veiligheid staat voorop, en daarom is dit hobbelpaard uitgerust met een comfortabele rugleuning en stevige railing om ervoor te zorgen dat jouw jonge ruiter veilig en rechtop blijft zitten. Bovendien zijn er speciale voetsteunen om kleine benen te beschermen tegen ongemak.
Een schattig houten paard voor dierenliefhebbers van alle leeftijden!
Dit schattige kleine paard wacht erop om op avontuur te gaan! Vervaardigd uit zorgvuldig geschuurd en gelakt multiplex hout, is het niet alleen duurzaam, maar zal het ook de harten van alle dierenliefhebbers veroveren.
Stimuleert de verbeelding en creativiteit
Dit eenvoudige, maar fantasierijke speelgoed stimuleert de verbeelding, bevordert creativiteit en inspireert tot spannende nieuwe activiteiten.
Specificaties:
* Materiaal: Houten multiplex
* Afmetingen:
* Zithoogte: 28 cm
* Zitbreedte: 25 cm
* Hoogte handvat: 45 cm
* Totale afmetingen: 72 cm x 28 cm x 50 cm
* Verpakking: 81 cm x 24,5 cm x 51 cmStap in het zadel en begin aan je eigen wilde westen avontuur met dit betoverende hobbelpaard!

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop