Travelhawk Elektrische Oplaadbare Aansteker – Buigbare Aansteker – Duurzame Plasma Aansteker – Aanstekers – Elektrische

14,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900675642574 Categorie: Tag:

Beschrijving

Heb je er genoeg van om je aansteker steeds opnieuw te moeten bijvullen, vooral op de momenten dat je wilt gaan koken, kaarsjes wilt aansteken, of de barbecue wilt starten, alleen om de vlam te zien uitwaaien door de wind? Met de Travelhawk elektrische aansteker is dit verleden tijd. Say goodbye to gasaanstekers and hello to a new level of convenience!
Aansteken zonder gas of vuur
De Travelhawk elektrische aansteker is USB-oplaadbaar, waardoor je altijd een gebruiksklare aansteker bij de hand hebt voor aanmaakblokjes, barbecues, kaarsen, of de kachel. Geen gedoe meer met gas of open vuur. Handig en veilig.
Geschikt voor alle weersomstandigheden
Dankzij het gebruik van plasma in plaats van vuur, kan de Travelhawk aansteker niet worden uitgeblazen door regen of wind. Dus zelfs op een winderige zomerdag steek je de barbecue moeiteloos aan.
Volledig elektrisch
Met een opgeladen accu kun je tot wel 200 keer aansteken. En als je niet wilt wachten tot hij helemaal leeg is, geeft de handige indicator aan hoeveel batterij er nog over is. Laad hem eenvoudig op met de meegeleverde USB-kabel, zodat je nooit zonder een werkende aansteker komt te zitten!
Duurzaamheid
We weten allemaal dat gasgebruik niet goed is voor onze planeet. Met de Travelhawk aansteker maak je eenvoudig een duurzamere keuze dankzij de 100% elektrische aandrijving.
Veilig en betrouwbaar
Voorzien van een kinderslot, hoef je alleen de vergrendeling omhoog te schuiven voordat de aansteker werkt. Bovendien schakelt de aansteker zichzelf na 10 seconden automatisch uit, voor extra veiligheid.
Inclusief cadeauverpakking
Wordt geleverd in een prachtige geschenkverpakking, perfect als cadeau voor jezelf of een ander!

Extra informatie

Merk

Webshop