Oplaadbare Elektrische Aansteker – Plasma Aansteker – Luxe Aansteker – Inclusief Cadeauverpakking – BBQ – Grijs

24,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900595862634 Categorie: Tag:

Beschrijving

De barbecue aansteken zonder dat de aansteker steeds wordt uitgeblazen door de wind? Geen gasaansteker meer moeten bijvullen op het moment dat je wilt gaan koken of sfeer wilt maken met kaarsjes, maar liever een altijd werkende aansteker in huis? Het kan.
Aansteken zonder gas of vuur
De Perow elektrische aansteker is USB-oplaadbaar. Zo heb je altijd een gebruiksklare aansteker bij de hand om aanmaakblokjes, barbecue, kaarsjes of de kachel aan te steken. En er komt geen gas of vlam aan te pas! Handig en veilig.
? Voor alle weersomstandigheden – Omdat de Perow aansteker gebruik maakt van plasma in plaats van vuur, is hij niet door regen of wind te blussen. Ook op een winderige zomerdag staat de barbecue dus snel aan.
? Volledig elektrisch – Tot 200 keer aansteken met een opgeladen accu. Liever niet wachten tot hij helemaal leeg is? Laad hem tijdig op met de bijgeleverde USB kabel. Zo zit je nooit zonder werkende aansteker!
? Duurzaam – Dat het gebruik van gas niet goed is voor onze planeet is al een tijd bekend. Dankzij de 100% elektrische aandrijving maak je met de Perow aansteker makkelijk een duurzamere keuze.
? Veilig – Kinderen en aanstekers is een spannende combinatie. De aansteker is daarom voorzien van een kinderslot, schuif eerst de vergrendeling omhoog voordat de ontstekingsknop zichtbaar komt. Na 10 seconden vergrendelt hij automatisch!
? Inclusief cadeauverpakking – Geleverd in een mooie geschenkverpakking. Een cadeautje voor jezelf of iemand anders!
Met de Perow elektrische aansteker heb je altijd een werkende ‘vuurmaker’ bij de hand, zonder gas of vlam, weer of geen weer. Betrouwbaar én veilig.
100% tevredenheidsgarantie – Toch niet helemaal naar wens? Binnen 30 dagen kosteloos te retourneren.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop