DistinQ Elektrische BBQ aansteker

44,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900676657723 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zeer krachtige BBQ aansteker.
Met de BBQ aansteker van DistinQ kan je snel en eenvoudig de BBQ, kachel, vuurkorf of openhaard aansteken. Aarzel niet langer want dit product heeft alles wat je zoekt om snel vuur te maken. Geen moeizame taferelen meer waarbij een simpele klus als het aanmaken van een vuurtje maar niet lukt. De BBQ aansteker van DistinQ maakt het veilig en makkelijk zodat jij je kan richten op wat echt telt: het grillen van de burgers, samen met je vrienden rondom een vuurkorf zitten, of een romantische date houden met je geliefde voor de openhaard. Wat het ook mag zijn, deze BBQ aansteker maakt het allemaal mogelijk en eenvoudig!
Milieuvriendelijk
Als je de BBQ aansteker van DistinQ aanschaft kan je gewoon de aanmaakblokjes en de brandvloeistof in de schappen laten staan. Bespaar niet alleen op de kosten maar draag ook bij aan het milieu. De chemische stoffen die in brandvloeistoffen zijn verwerkt zijn namelijk schadelijk voor het milieu en ook voor jouw eigen gezondheid. Daarbij zijn niet alle aanmaakblokjes veilig en milieuvriendelijk. Denk bijvoorbeeld aan witte aanmaakblokjes, deze geven namelijk een giftige en stinkende damp/rook vrij die je mogelijk inademt en slecht is voor het milieu en uiteindelijk ook in het vlees komt. Elimineer deze risico’s en koop de BBQ aansteker van DistinQ vandaag nog!
Alle voordelen op een rijtje:
* Snel en eenvoudig vuur maken.
* Milieuvriendelijk.
* Bespaart geld en tijd.
* Geen vloeistof of aanmaakblokjes meer nodig.
* Geen (chemische) rook/damp wat vrijkomt.
* Geschikt voor het aansteken van BBQ’s, vuurkorven, kachels en openhaarden.
Hoe het werkt?
Eenmaal de knop ingedrukt te hebben ontstaat er extreme warme lucht van 600 graden die uit de loop van de aansteker komt. Om de kolen zo efficiënt mogelijk aan te steken houd je de BBQ aansteker iets van de kolen vandaan tot de kolen gaan vonken, wat al binnen enkele secondes zal gebeuren. Door de warme lucht kunt u al na circa één minuut rood gloeiende kolen verwachten. Als je de rode knop langer ingedrukt houdt zal de al gloeiende oppervlakte snel groter worden met als resultaat binnen enkele minuten een hete BBQ. Klaar voor gebruik!
Ervaar het BBQen op een fijnere, eenvoudigere manier met behulp van de BBQ aansteker van DistinQ.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop