Aanbieding!

Parasolvoet Vulbaar Kunststof Zwart 42 x 45 x 12 cm

24,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901652343583 Categorie: Tag:

Beschrijving

Introductie Maak kennis met de Parasolvoet Vulbaar, een solide en praktische oplossing om ervoor te zorgen dat je parasol stevig op zijn plaats blijft staan, zelfs op winderige dagen. Deze parasolvoet is gemaakt van hoogwaardig kunststof en biedt een betrouwbare ondersteuning voor je parasol, zodat je ongestoord kunt genieten van schaduw en bescherming tegen de zon in je tuin of op je terras.
Specificaties & Eigenschappen
* Materiaal: Kunststof
* Kleur: Zwart
* Afmetingen: 42 x 45 x 12 cm
* Geschikt voor parasol steel: 18-38 mm Belangrijkste USP’s
* Stevig en stabiel: Deze parasolvoet biedt een stevige basis voor je parasol, waardoor hij veilig blijft staan, zelfs bij winderig weer.
* Vulbaar: Vul de parasolvoet eenvoudig met water of zand om extra gewicht toe te voegen en de stabiliteit te vergroten. Voordelen Makkelijk te vullen: Dankzij het vulbare ontwerp kun je de parasolvoet gemakkelijk vullen met water of zand, zonder gedoe.
Compatibiliteit: Met een geschikte diameter van 18 tot 38 mm is deze parasolvoet compatibel met een breed scala aan parasols, waardoor hij veelzijdig in gebruik is.
Veelgestelde Vragen 1. Hoeveel water of zand kan er in de parasolvoet?
De parasolvoet kan worden gevuld met water of zand tot zijn maximale capaciteit van XX liter.
2. Is de parasolvoet gemakkelijk te verplaatsen?
Ja, de parasolvoet is voorzien van handvatten aan de zijkanten, waardoor hij gemakkelijk te verplaatsen is, zelfs wanneer hij gevuld is.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop