Munchkin – White Hot Duck Tub – Opblaasbaar badje

24,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900673169427 Categorie: Tag:

Beschrijving

Laat Badtijd Veilig en Plezierig Zijn met Munchkin White Hot Duck Tub Opblaasbaar Badje
Met de Munchkin White Hot Duck Tub Opblaasbaar badje wordt badtijd een plezierige en veilige ervaring voor uw kleintje. Dit opblaasbare babybadje, in de vorm van een schattige eend, is ontworpen om comfortabel te zijn en mee te kleuren met de temperatuur van het water.
Veilig en Comfortabel Baden
Dit opblaasbare babybadje biedt een comfortabele plek voor uw kleintje om te spetteren en te spelen tijdens het badderen. De zachte, opblaasbare randen zorgen voor extra bescherming en voorkomen dat uw baby zich stoot tijdens het baden.
Innovatieve White Hot Technologie
De Munchkin White Hot Duck Tub is uitgerust met innovatieve White Hot technologie die het wateroppervlak wit kleurt wanneer het te heet is voor uw baby. Dit helpt u om de watertemperatuur te controleren en ervoor te zorgen dat het badwater altijd veilig en comfortabel is.
Eendenvormig Ontwerp
Het schattige eendenvormige ontwerp van dit opblaasbare babybadje maakt badtijd leuk en aantrekkelijk voor uw kleintje. De heldere kleuren en vriendelijke uitstraling van de eend zorgen voor een speelse sfeer tijdens het badderen.
Gemakkelijk Op te Blazen en Te Gebruiken
Dit opblaasbare babybadje is gemakkelijk op te blazen en kan snel worden opgezet voor gebruik. Het compacte formaat maakt het ideaal voor gebruik thuis of op reis, zodat uw kleintje altijd en overal van een veilige en plezierige badervaring kan genieten.
Belangrijkste Kenmerken:
* Opblaasbaar babybadje in de vorm van een eend
* White Hot technologie kleurt mee met de watertemperatuur
* Zachte, opblaasbare randen voor extra comfort en bescherming
* Compact formaat, ideaal voor thuis en op reis
* Geschikt voor baby’s vanaf de geboorte .

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop