Balpennen

Het maakt niet uit of je nu een kantoor hebt, naar school gaat of je gewoon thuis zit, bijna overal heb je wel een balpen. Dit komt omdat balpennen verre weg het populairste zijn. Ze schrijven super lekker en zien er daarnaast ook nog eens mooi uit. Uiteraard zijn er ook heel veel voordelige balpennen die er minder luxe uit zien. Hierdoor is er altijd een balpen die bij jou past. Je kunt bij Señor Cheapo balpennen per stuk maar ook in om verpakkingen kopen. De omverpakkingen zijn perfect voor kantoren en scholen, voor bij jou thuis heb je natuurlijk voldoende aan één balpen.

1–16 van 72

1–16 van 72

Wat is nu eigenlijk een balpen?

Er zijn zoveel soorten pennen, maar waarom is de balpen nu zo populair. Dit is eigenlijk heel makkelijk te verklaren, naast dat ze lekker schrijven heb je er ook heel veel goedkope varianten van. Een balpen is voorzien van een bal of kogeltje in de pen die de inkt op het papier zet. Daarom wordt het ook wel de balpen genoemd. De wegwerp balpen is de meest gebruikte balpen, uiteraard wel in de kleur zwart of blauw. Alle andere kleuren wordt een stuk minder gebruikt. Ook wordt een balpen vaak cadeau gedaan, het gaat hier dan om de luxe balpennen.

Kies je voor een wegwerp op navulbare balpen?

Er zijn verschillende balpennen te krijgen! Zoals eerder vermeld is de wegwerp balpen het populairste. Dit is dan ook de goedkoopste variant. Wanneer jij een luxere variant wilt zul je gaan voor een navulbare balpen. Zoals de naam al zegt kun je deze balpen voorzien van een nieuwe vulling, zo hoef je hem niet weg te gooien als de inkt op is. Deze pennen zijn vaak iets duurder echter hoef je niet elke keer een nieuwe pen te kopen. Balpennen worden natuurlijk super veel gebruikt op kantoor echter gebruiken scholieren ze ook super veel. Vaak zie je wel dat mensen van kantoor een navulbare balpen hebben en scholieren een wegwerp balpen.

Balpennen vergelijken in prijs en online bestellen

Waarom zou je balpennen kopen in de winkel als je het ook gewoon online kunt doen? Bij Señor Cheapo kun je heel veel balpennen vinden. Het voordeel van Señor Cheapo is dat je de balpennen kunt vergelijk in prijs. Zo kun je hem vervolgens bestellen bij de goedkoopste webshop. Hierdoor kun je niet alleen veel geld besparen maar ook tijd. Je hoeft namelijk niet zelf meer te gaan vergelijken op het internet. Zeker wanneer je gaat voor een luxe balpen in de hoge prijsklasse is het super slim om hiervan gebruik te maken. Wacht dus niet langer en zoek nu de balpen die jij graag wilt hebben.