Moccamaster KBGT741 Black koffiezetapparaat

249,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901608460079 Categorie: Tag:

Beschrijving

Moccamaster KBGT
Moccamaster koffiemachines worden al sinds 1968 met de hand gemaakt in het bosrijke Amerongen. Nog nooit smaakte koffie zo lekker, als met het filter koffiezetapparaat van Moccamaster. Niet voor niets wordt Moccamaster al jaren internationaal door experts als topmerk bekroond als beste koffiezetapparaat.
De unieke smaakbeleving van Moccamaster
Het geheim achter een perfect kopje koffie is de temperatuur waarmee de koffie wordt bereidt. Het koperen verwarmingselement van Moccamaster is uniek en zorgt voor een optimale zettemperatuur tussen de 92 en 96 ?? C. Waarom is deze temperatuur optimaal? Als koffie te koud wordt gezet dan smaakt de koffie zuur. Als de koffie te heet wordt gezet dan smaakt koffie bitter. Moccamaster vindt de perfecte balans en bereidt de koffie met de juiste temperatuur, zodat jij het lekkerste kopje koffie drinkt.
De voordelen:
* Snel: een volle kan koffie in 6 minuten
* Hete koffie: perfecte zettemperatuur van 92-96 graden Celsius
* Praktisch: drink overal hete koffie door kwalitatieve thermoskan
* Veilig: het koffiezetproces werkt alleen als de thermoskan geplaats is
* Iconisch design en verkrijgbaar in meerdere kleuren
* Handgemaakt in Nederland en gebruik van hoogwaardige materialen
* Duurzaam: lange levensduur en reparabel 5 jaar garantie en alle onderdelen zijn los verkrijgbaar.
* Gecertificeerd door het European Coffee Brewing Center (ECBC) en Specialty Coffee Association (SCA) Thermoskan
De Moccamaster KGBT bevat een thermoskan van roestvrij staal. De thermoskan zorgt ervoor dat de temperatuur van de koffie lang warm blijft. Ideaal voor koffieliefhebbers die grotere hoeveelheden koffie zetten op een dag. Met het filter koffiezetapparaat van Moccamaster zet je zo???n 1,25L koffie. Zet je vaak minder dan 10 kopjes koffie? Kijk dan naar de Moccamaster KBG Select.
Warmhoudplaat
Het filter koffiezetapparaat van Moccamaster houdt de kan koffie op 80-85 graden Celsius warm. Hierdoor kan je extra lang genieten van een heerlijk kopje koffie. De warmhoudplaat schakelt zichzelf na 40 minuten standaard uit, wat het koffiezetapparaat brandveilig houdt.
Duurzaam
Het koffiezetapparaat van Moccamaster wordt gemaakt met hoogwaardige materialen waardoor je koffiezetapparaat zo lang mogelijk meegaat. Om de kwaliteit van de filter koffiezetapparaten te waarborgen, biedt Moccamaster 5 jaar garantie op elk apparaat. Zo geniet je nog langer van perfect gezette koffie ??n het mooie design.
Handgemaakt
Moccamaster koffiemachines worden al sinds 1968 met de hand gemaakt in het bosrijke Amerongen. Bij Moccamaster staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom wordt elke Moccamaster individueel getest. De koffiemachines van Moccamaster zijn ook gecertificeerd door het European Coffee Brewing Center en Specialty Coffee Association. Dit betekent dat Moccamaster getest en goedgekeurd is door koffie professionals.
Filterkoffie
Filterkoffie is de perfecte keuze voor een ultieme smaakbeleving. De koffie smaakt verfijnd en aromatisch en is daarom een echte aanrader voor elke koffieliefhebber. Filterkoffie is ook gezond. Dit komt doordat filterkoffie het laagste gehalte aan cafestol bevat. Cafestol is een stof in het bloed dat de cholesterol verhoogd. Het papieren filter haalt een groot deel van de cafestol eruit waardoor er veel minder overblijft dan bij andere koffiezetmethoden.
Liever een andere kleur? De Moccamaster KBGT is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Met de vintage look van de koffiezetapparaten van Moccamaster, is het koffiezetapparaat een echte eyecatcher voor elke keuken.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop