Schneider SCFP57 C Retro Keukenmachine Creme

389,98

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901606235351 Categorie: Tag:

Beschrijving

Zoek jij een betrouwbare keukenhulp die de moeilijkste klussen moeiteloos kan weerstaan? De Schneider SCFP57 C Retro Keukenmachine Creme is de nieuwste aanwinst in de Schneider collectie en zal met zijn zeer degelijke bouw de tand des tijds weten te doorstaan. De??Schneider SCFP57 B Retro Keukenmachine Creme is daarnaast ook ideaal te combineren met andere Schneider keukenapparaten om zo een prachtige keuken te cre??ren.
Kloppen, kneden en mixen
Of je nu beslag wilt mixen, deeg wilt kneden of slagroom wilt kloppen, deze Duitse keukenmachine is jouw ideale keukenhulp. Met zijn 1500 Watt vermogen en 5.7 liter inhoud kan hij deeg kneden in 10 verschillende snelheden. Til de kop simpel op middels het liftmechanisme en vervang de gardes gemakkelijk voor het volgende bereidingsproces.??
??
Op stevige voet
De Schneider keukenmachine is een stevige en duurzame machine gemaakt om lang mee te gaan. De voetjes zuigen zich autoisch vast zodat deze stevig op zijn plaats blijft staan wanneer de mixer hard aan het werk is.??
??
Gemakkelijk schoon te maken
De??Schneider SCFP57 C Retro Keukenmachine komt in een Creme??kleur en zal met zijn ronde vormen en aluminium afwerkingen iets extra’s toevoegen aan de keuken. De keukenmachine is gemakkelijk schoon te maken door de kom, garde, kneedhaak en klopper simpel in de vaatwasser te doen. Handig is ook de afdekdeksel die gemakkelijk op de mengkom geklikt kan worden zodat er geen ongewenste spetters uit de kom zullen springen.
??
Schneider familie
Deze bijzondere retro keukenmachine is een prachtige eye catcher en zal geen klus uit de weggaan. Ontdek de hele Schneider familie en combineer de keukenmachine super leuk met andere Schneider keukenapparaten zoals een magnetron of waterkoker en cre??er een bijzondere retro keuken!
??
Specificaties
??
* Hoogte: 39,5 cm
* Lengte: 37,5 cm??
* Breedte: 21,5 cm
* Gewicht: 9800 gram
* Inhoud: 5,7 liter
* 10 snelheden en pulse stand
* Vermogen: 1500 W.??
* Bodem met antislip
* Materiaal behuizing: Aluminum
* Materiaal kom: metaal
* Accessoires: garde, kneedhaak, menghaak, afdekdeksel

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop