Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care

De hoge stoomstoot van 580 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels.Met een stoomdruk van 8 bar vlieg je door die berg wasgoed heen.Je schakelt gemakkelijk tussen de 4 vooraf ingestelde keuzeopties voor temperatuur- en stoominstellingen.Je moet handmatig de keuzeopties voor de temperatuur- en stoominstelling selecteren, dit gaat niet automatisch.Let op: een stoomgenerator past niet op een reguliere strijkplank.

309,99

Koop deze nu

Artikelnummer: 8051500235182264 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Tefal GV9580 Pro Express Ultimate Care is een echte krachtpatser onder de stoomgeneratoren met een professioneel strijkresultaat. Door de nieuwe hogedruk-boiler technologie, heeft deze stoomgenerator namelijk een continue stoomkracht van 180 gram per minuut. Hiermee verdwijnen kreukels al na 1 strijkbeweging en ben je snel klaar met die berg wasgoed. Daarnaast verwijder je met de stoomstoot van 580 gram per minuut eenvoudig de meest hardnekkige kreukels. Op het handvat van het strijkijzer schakel je tussen 4 keuzeopties voor verschillende typen kleding. Jij stelt de juiste stand in en de stoomgenerator doet vervolgens de rest. De druppelstop voorkomt watervlekken, de stoomtip helpt overhemden gemakkelijker te strijken en het waterreservoir is afneembaar zodat je ‘m eenvoudig bijvult onder de kraan.
Let op: bij aanschaf van een stoomgenerator is het belangrijk rekening te houden met het feit dat een stoomgenerator niet op een reguliere strijkplank past. Gebruik je een stoomgenerator, dan heb je een strijkplank nodig die speciaal geschikt is voor strijken met een stoomgenerator.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop