Philips PerfectCare Elite GC9630/20

De hoge stoomstoot van 470 gram per minuut rekent snel af met hardnekkige kreukels.De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast zodat je verschillende typen textiel achter elkaar strijkt.Het waterreservoir is afneembaar, hierdoor vul je deze gemakkelijk bij onder de kraan.Let op: een stoomgenerator past niet op een reguliere strijkplank.Het is niet mogelijk om het strijkijzer rechtop te zetten op de achterkant tijdens het strijken, maar je laat `m gewoon op de zool staan.

235,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 8051500237560643 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de Philips PerfectCare Elite GC9630/20 strijk je in een mum van tijd je wasgoed kreukvrij. Deze stoomgenerator is namelijk onderdeel van de Elite lijn binnen de PerfectCare serie. Het lichte gewicht, de hoge stoomkracht en de beste zoolplaat kenmerken deze lijn. Kom je een hardnekkige kreukel tegen? De hoge stoomstoot van 470 gram per minuut lost dit moeiteloos voor je op.
OptimalTemp-technologie
Deze technologie zorgt ervoor dat je verschillende kledingstukken achter elkaar strijkt. De stoom- en temperatuurinstellingen gaan namelijk automatisch. En laat je het strijkijzer op het t-shirt staan? Geen probleem want brandplekken zijn onmogelijk.

Extra informatie

Merk

Staat

Webshop