Braun IS5145BK Strijksysteem Zwart

229,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 4893589567376263 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Braun IS5145BK stoomgenerator is Brauns lichtste strijkijzer. De stoomgenerator beschikt over een afgeronde Eloxal 3D strijkzool voor een perfect glijresultaat in alle richtingen en over alle stoffen. Dit strijkijzer strijkt twee keer zo snel, waardoor je ontzettend veel strijktijd bespaart.
De voordelen van de Braun IS5145BK:
* Perfect glijresultaat in alle richtingen en over alle stoffen
* Twee keer zo snel strijken met een optimaal resultaat
* Eco functie bespaart energie en iCare functie maakt de stoomgenerator te gebruiken voor alle stoffen
* Kreukels worden snel gladgestreken dankzij 6,8 bar stoomdruk
* Groot waterreservoir van 2 liter is eenvoudig te gebruiken
* Slim ontkalkingssysteem: 4 keer sneller ontkalken op een gemakkelijke manier
Eco functie en iCare functie
De Braun IS5145BK heeft een Eco functie, waardoor energie kan worden bespaard. En dankzij de iCare functie is de stoomgenerator te gebruiken voor álle stoffen. Dit zorgt ervoor dat je de was niet meer hoeft voor te sorteren. De krachtige stoomdruk van 6,8 bar strijkt kreukels snel glad.
FastClean-systeem en handig groot waterreservoir
De Braun IS5145BK beschikt over een FastClean-Systeem: een 4 keer sneller ontkalkingssysteem voor optimale werking. Leeg eenvoudig eenmaal de (afgekoelde) boiler en het apparaat is al ontkalkt. Daarnaast is het grote waterreservoir van 2 liter gemakkelijk te gebruiken, te verplaatsen en op te bergen. Zo heb je minder onderbrekingen om het water bij te vullen. Zowel het waterreservoir als het strijkijzer zelf zijn voorzien van een ergonomisch, comfortabel handvat voor een optimale strijkervaring.
EasyLock-vergrendelsysteem
De IS5145BK heeft een EasyLock-vergrendelsysteem voor het veilig en gemakkelijk opbergen van je strijkijzer. Ontdek daarnaast een krachtig 400g stoomshot: ideaal voor hardnekkige kreukels. Zo heeft de Braun IS5145BK talloze handige functies wat het strijken nog eenvoudiger maakt.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop