Princess kledingstomer 332846

44,84

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901061815312 Categorie: Tag:

Beschrijving

Strijken is voor de meeste mensen niet hun favoriete bezigheid. Vooral niet als je een feestje hebt en dat leuke jurkje of je overhemd nog vol kreukels zit. De Princess kledingstomer 332846 is het beste accessoire voor een verzorgde look. Hij rekent snel af met kreukels, nare geurtjes en bacteriën. De opwarmtijd is slechts 40 seconden waardoor je nooit meer veel te laat komt ergens.
Kreuk-, geur- en bacterievrij dankzij stoom
Je kleding stomen klinkt erg lastig, maar de Princess Kledingstomer maakt dit zeer eenvoudig. De hete stoom maakt kreukels los waardoor kleding, maar ook gordijnen er snel weer frisgewassen en kreukvrij uitzien. Ook lossen nare geurtjes op in de stoom waardoor je muffe kleding snel verfrist en weer met vertrouwen de deur uit gaat. Daarnaast doodt de hitte van de stoom ook 99% van alle bacteriën en huisstofmijt. Ideaal als je graag vintage kleding koopt of gevoelig bent voor huisstofmijt.
Continue instelbare stoomtoevoer
Ook delicate stoffen stoom je makkelijk met de Princess kledingstomer. De stoomreiniger heeft twee standen waardoor je de stomer ook kan gebruiken voor gevoelige stoffen zoals wol en zijde. Binnen 40 seconden is de kledingstomer op temperatuur en dankzij de vergrendelbare stoomknop kan je continue stomen.
Innovatieve adapter voor waterflesjes
Het uitneembare waterreservoir heeft een inhoud van 260 ml. Dit is genoeg om minstens 5 minuten onafgebroken te stomen. Daarnaast ontvang je ook de innovatieve adapter waarmee je eenvoudig elk waterflesje aansluit. Perfect als je de Princess Kledingstomer meeneemt op vakantie of zakenreis. Pak enkel de houder zonder waterreservoir en de adapter in en bespaar ruimte in je koffer.
Met borstelaccessoire voor jassen en bekleding
De Princess Kledingstomer heeft een afneembare borstelkop die je kan gebruiken om dikkere stoffen zoals mantels en bekleding te stomen. Fijn als je je winterjassen weghangt voor de zomer of juist weer terug in gebruik neemt. De borstelkop heeft ook een speciaal gedeelte dat stof en pluisjes verwijdert.
Doodt 99% van alle bacteriën
Knuffels, kussens en hondenmanden. Plekken waar vaak veel bacteriën voorkomen die je juist graag goed schoon wilt houden. Met de Princess Kledingstomer is dit een makkelijk en snel klusje. De hete stoom doodt bijna alle bacteriën en verlost zelfs de hondenmand van vervelende geurtjes. Dankzij de automatische afslag na 8 minuten is de kledingstomer ook veilig in gebruik.
Wat vind je in de doos:
Princess Kledingstomer, borstelaccessoire, adapter voor waterflesjes, handleiding
Redenen om voor de Princess Kledingstomer te kiezen:
* Kreukels verdwijnen als sneeuw voor de zon waardoor strijken overbodig wordt
* De hete stoom maakt kleding kreuk-, geur- en bacterievrij voor een frisse look
* Opgewarmd binnen 40 seconden waardoor je snel aan de slag kan
* Dankzij de innovatieve adapter kan je ook waterflesjes gebruiken en past de stomer in elke koffer
* Doodt 99% van alle bacteriën en huisstofmijt voor frisse en schone kleding, knuffels en meubels

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop