Techwood stoomreiniger tnv-119d – handstoomreiniger – multifunctioneel inzetbaar

69,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901456880090 Categorie: Tag:

Beschrijving

Deze stoomreiniger is een allesreiniger in ????n en staat snel klaar voor gebruik. Heel makkelijk verwijdert deze stoomreiniger vuil, stof en desinfecteert meteen bijna alle oppervlakken in huis. Ideaal en praktisch voor mensen met allergie??n. Voorzien van een driehoekvoet om alle hoeken makkelijk te bereiken en te reinigen. De stoomreiniger kan gebruikt worden op o.a. Alle verzegelde houten vloeren, laminaat, tegels, PVC en tapijten.??
Handstoomreiniger
De Techwood stoomreiniger kan snel worden omgezet in een handstoomreiniger voor grondige reiniging en reiniging op lastige plaatsen. De handstoomreiniger is handig voor het reinigen van oppervlakken zoals aanrecht, gootstenen, ramen, spiegels en tegels en wordt geleverd met diverse accessoires voor het verwijderen van o.a. Vuil, vet of schimmel.
Milieuvriendelijk
De stoomreiniger maakt snel, hygi??nisch en grondig schoon en dit alles zonder chemische middelen dankzij de H2O technologie. Door middel van hete stoom wordt er hygi??nisch gereinigd zonder het gebruik van chemicali??n.??De temperatuur van de stoom is tussen de 90 ?? -110 ?? C ideaal voor een grondige reiniging.
Accessoires
De Techwood stoomreiniger wordt geleverd met ??diverse accessoires voor het grondig reinigen van allerlei oppervlakken, ruiten, tegelvoegen en het opfrissen van meubels, gordijnen of kleding. Accessoires zoals een microvezeldoek om tapijt en/of vloer schoon te maken, een grote borstel voor elke vloer, microvezeldoek voor het reinigen van ramen, kledingreiniger, hoekmondstuk om moeilijk bereikbare hoeken schoon te maken, schuine spuitmond, straalmondstuk voor het verwijderen van hardnekkig vuil, grote ronde borstel voor ovens en kookplaten, kleine ronde borstel om tegelvoegen te reinigen en rubberschuiver voor ramen.
* Stoomreiniger en handstoomreiniger met meerdere reinigingsmogelijkheden.
* Praktisch, snel en eenvoudig in gebruik.
* Ideaal voor het reinigen van vloeren, ramen, badkamers, keuken, kleinere oppervlakken en textiel.
* H2O-technologie.
* Hygi??nisch reinigen met stoom, zonder chemische middelen.
* Regelbare stoomknop.
* Werkt tot 30 minuten autonoom.
* Inhoud waterreservoir 400 ml.
* Inhoud wasmiddelreservoir 160 ml.
* Vermogen 1300 Watt.
* Inclusief diverse accessoires voor een grondige reiniging in huis.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop