Strex 12 in 1 Stoomreiniger & Handstomer – Tapijtreiniger / Stoom Reinigingsmachine / Vlekkenreiniger – Voor

59,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900565100497 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een krachtige stoomreiniger die je helpt bij het grondig reinigen van allerlei soorten ondergronden? Dan is het de hoogste tijd dat je kennismaakt met deze multifunctionele stoomreiniger en handstomer van Strex! Met deze handige alles-in-????n stoomreiniger geniet je van dieptereiniging; tot wel 99,9% van de bacteri??n wordt gedood. De stoomreiniger wordt geleverd met diverse accessoires waardoor het reinigen een eitje wordt.
Multifunctionele stoomreiniger
De stoomreiniger van Strex is ontzettend veelzijdig dankzij de meegeleverde accessoires. Zet het juiste opzetstuk op de staande stoomreiniger of handstomer en maak eenvoudig diverse oppervlakken en producten schoon. Het maakt niet uit of je harde vloeren (marmer, hardhout, tegels of stenen) wilt reinigen of juist muren, de badkamer, gordijnen, vloerkleden of voegen. Dit stoomapparaat is h??t product dat je kan gebruiken om alles grondig schoon te maken.
Stoomreiniger en handstomer in ????n
De staande stoomreiniger is eenvoudig om te zetten naar een handstomer. Hierdoor kan je direct specifieke taken uitvoeren zoals het stomen van kleding, het reinigen van de traptreden, het boenen van voegen of het stomen van gordijnen. Doordat het stoomapparaat zowel als staande stoomreiniger als handstomer kan worden gebruikt ervaar je veel gemak en flexibiliteit tijdens het schoonmaken.
Dood tot 99,9% van alle bacteri??n
Met de krachtige stoom (1500W aan reinigingsvermogen) en de diverse accessoires van deze stoomreiniger maak je alle oppervlakken en moeilijk te bereiken hoekjes grondig schoon. Tot maar liefst 99,9% van de bacteri??n wordt gedood wanneer je de stoomreiniger van Strex gebruikt. De 8 meegeleverde hulpstukken, de tapijtglijder en vloerpads stellen je in staat om elke schoonmaaktaak aan te pakken.
Jouw voordelen
? Multifunctioneel te gebruiken
? Binnen 20 seconden klaar voor gebruik
? Ook als handstomer te gebruiken
? Voor harde & zachte ondergronden
? Verwijderd snel vuil & bacteri??n
Eenvoudig en effici??nt
De stoomreiniger heeft alleen kraanwater nodig, komt met een ruime watertank van 280 ml en levert voldoende stoom voor een grondige dieptereiniging. Het beste van alles is dat je geen dure en chemische schoonmaakmiddelen en -producten nodig hebt. De kracht van de stoom zorgt voor een perfect schoonmaakresultaat.
Eenvoudig in gebruik te nemen
De gebruiksvriendelijke stomer van Strex is klaar voor actie in slechts 20 seconden. Met zijn lichte gewicht van 2,2 kg en 180?? draaibare kop bereik je moeiteloos alle hoeken en krappe ruimtes. De meegeleverde accessoires, zoals de driehoekige vloerkop en tapijtglijder, maken het reinigen van tapijten, harde vloeren en andere oppervlakken een fluitje van een cent. Schoonmaken was nog nooit zo gemakkelijk!
Productspecificaties
* Productsoort: stoomreiniger/handstomer/stoommop
* Inclusief verschillende opzetstukken en 2 stoompads (wasbaar)
* Merk: Strex
* Wattage: 1600W
* Binnen 20 seconden in gebruik te nemen
* Alleen koud water nodig, geen schoonmaakmiddelen
* Capaciteit watertank: 280 ml
* 180?? draaibare kop
* Kleur: wit met blauw
* Gewicht: 2,2 kg
* Lengte kabel: 3,5 meter
* Productafmetingen: 30,2 x 21 x 114 cm

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop