Leifheit stoomreiniger Cleantenso

150,90

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901214690260 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ben je bacteriën liever kwijt dan rijk? Wij ook!Met de Leifheit Clean Tenso wordt alles hygiënisch schoon – gemakkelijk en zonder chemische reinigingsmiddelen. Met hete waterdamp verwijdert de stoomreiniger tot 99,99% van de bacteriën. Onmisbaar voor een vloer waar kinderen op spelen.
En zo eenvoudig werkt het: de stoomreiniger heeft minder dan 30 seconden nodig om op te warmen en is dan al meteen klaar voor gebruik. Als het water heet is, wordt de stoom door zes stoomopeningen gelijkmatig in de vloerwisser verdeeld. Met de traploze regelknop kun je de hoeveelheid stoom optimaal op de vloer afstemmen. De laagste stand is geschikt voor gelakte houten vloeren zoals parket en laminaat. De hoogste stand is voor grondig reinigen van stenen vloeren en tegelvloeren. De verwisselbare microvezel vloerwisser neemt het losgeweekte vuil op, zodat alles hygiënisch en grondig schoon wordt. Met de praktische tapijtglijder is de stoomreiniger ook geschikt voor het opfrissen van tapijt.
De CleanTenso heeft een grote XL tank en kan daardoor non-stop 40 minuten lang gebruikt worden. Het extra lange snoer komt tot in iedere hoek en maakt bijzonder flexibel schoonmaken mogelijk. De tank is afneembaar en is gemakkelijk te vullen: koud water erin doen en starten. De CleanTenso heeft een verwisselbaar filter zodat de stoomreiniger lang meegaat. De met klittenband bevestigde microvezel vloerwisser is wasbaar op 60 graden Celsius. Dankzij de inklapbare steel is de stoomreiniger plaatsbesparend op te bergen.
Belangrijkste kenmerken:
* Meteen gebruiksklaar dankzij een extreem korte opwarmtijd van minder dan 30 seconden
* Met zes stoomopeningen voor gelijkmatige stoomverdeling en Traploze stoomregeling, zodat je de hoeveelheid stoom optimaal af kunt stemmen op gelakte houten vloeren, stenen vloeren en tegel vloeren
* Afneembare XL tank voor 40 minuten non-stop gebruik
* De verwisselbare microvezel vloerwisser neemt het losgeweekte vuil grondig op
* Met verwisselbaar waterfilter voor lange levensduur
* Inklapbare steel voor plaatsbesparend opbergen
* Inclusief tapijtglijder voor het opfrissen van tapijt
* Extra lang snoer voor grote actieradius
* De vloerwisser is gemakkelijk schoon te houden: gewoon wassen op 60 graden Celsius in de wasmachineOver Leifheit
Leifheit is al 55 jaar een van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke producten. Het merk streeft naar hoge kwaliteit en innovatieve producten. Optimaal gebruiksgemak wordt moeiteloos gecombineerd met innovatieve ontwerpen. Het motto ‘altijd net even beter’ zie je terug in elk product. Met oplossingen voor een schoon huis, frisse was en slimme keuken voorziet Leifheit vooral in meer leefplezier. Of je nu de vloer grondig wil reinigen, ramen helder wil lappen of het bad nodig schoon moet maken, Leifheit heeft de oplossing. Zorg voor een nog frissere was met de innovatieve droogmolens en -rekken en strijktoepassingen. Met de handige voorraaddozen en keukenaccessoires zorg jij voortaan voor geweldige maaltijden om samen van te kunnen genieten. Van elke ruimte in huis maak je een frisse en praktische omgeving voor een nog betere woonervaring. Leifheit heeft overal aan gedacht.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop