Kärcher stoomreiniger SC2 Easyfix premium

189,00

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185901137611963 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Kärcher stoomreiniger SC2 Easyfix premium met vloermondstuk EasyFix en uitgebreide set accessoires. Voor pure reinheid van harde oppervlakken in het hele huis.
De perfecte kennismaking met stoomreiniging. De stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium van Kärcher is eenvoudig en intuïtief te bedienen. Het vloermondstuk EasyFix met flexibel scharnier is ontworpen voor ergonomisch werken en maakt met de lamellentechnologie glanzend schoon.
Met het handige klittenbandsysteem zet je de bodemdoeken van microvezel snel en eenvoudig vast op de vloermond en haal je ze er zonder contact met het vuil weer vanaf. De stoomintensiteit kan in 2 niveaus optimaal worden afgestemd op het te reinigen oppervlak en de mate van vervuiling. Andere voordelen van de SC 2 EasyFix Premium zijn de uitgebreide set accessoires voor nog gerichter vuil verwijderen, de opbergruimte voor accessoires op het apparaat en de parkeerstand voor het vloermondstuk.
Met de Kärcher stoomreiniger SC 2 EasyFix Premium kun je vrijwel alles schoonmaken zonder chemische producten. Bij grondige reiniging met de Kärcher stoomreiniger wordt 99,99% van alle huishoudelijke bacteriën van harde oppervlakken in huis verwijderd. Tegels, kookplaten, afzuigkap en zelfs de kleinste kieren worden grondig schoon. En ook hardnekkig vuil is in een handomdraai weg.
Standaard meegeleverd:
* Handtool + microvezel overtrek
* Puntstraalsproeier
* Ronde borstel
* Stoombuizen
* Vloermond EasyFix + 2 x microvezel vloerdoek
* Powersproeier
* Grote ronde borstel

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop