Cleanforce 2 in 1 Stoomreiniger – Met 10 opzetstukken – Handstomer – Vloerreiniger – Vlekkenreiniger – Tapijtreiniger

79,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900637522136 Categorie: Tag:

Beschrijving

Wil je snel en moeiteloos grondig schoonmaken? Dan is de Cleanforce 2 in 1 Hoge druk Stoomreiniger echt iets voor jou! Met de verlengbare steel en 10 opzetstukken, kan je gemakkelijk en effectief alle vlekken verwijderen. Het maakt niet uit welk type vloer je hebt, dit apparaat is geschikt voor allemaal. Laat jouw zorgen achterwege en geniet van een stralend schone vloer!
Stoomreiniger voor Diverse Vloeren
De Cleanforce stoomreiniger, perfect voor hardhout, tegels, laminaat, afgesloten steen, marmer en andere vloeren. Snel drogend en veilig, inclusief 2 herbruikbare, wasbare en zeer absorberende microvezel stoomreiniger pads en 1 tapijtglijder. Ideaal voor het moeiteloos verwijderen van hardnekkige vlekken, vuil of aanslag van vloeren en tapijten.
Multifunctionele Handstoomreiniger
Ingebouwde, eenvoudig afneembare handstoomreiniger, wordt geleverd met 10 accessoires voor gebruik in het hele huis, waaronder 1x hoekmondstuk, 1x ronde borstel, 1x grote ronde borstel, 1x platte borstel, 1x strijkborstel, 1x raamreinigingsgereedschap, 1x schraapgereedschap, 1x kleine doek, 1x adapter. Deze stoomreiniger voldoet aan alle dagelijkse schoonmaakbehoeften, eenvoudige reiniging van moeilijk bereikbare gebieden, keuken, ramen, meubels, speelgoed, voegen, douche rails, rond de gootsteen, vieze wc-dekselbouten en strijkkleding, enzovoort.
110??C diep reinigen
Onze stoomreiniger maakt gebruik van een hoge temperatuur van 110??C voor een grondige en effectieve reiniging, zonder dat daar chemische middelen aan te pas komen. De warmte verspreidt zich gelijkmatig, zonder schade aan te richten aan de vloer en andere oppervlakken, waardoor zelfs hardnekkige vlekken eenvoudig verdwijnen. Bijzonder geschikt voor gezinnen met kinderen en huisdieren, biedt het een vriendelijke en veilige reinigingsoplossing.
Snel Opwarmen & Verstelbare Stoom
Met slechts ????n druk op de knop verwarmt de stoomreiniger zich razendsnel in 20 seconden, en krijg je een constante stroom stoom. De 3 verstelbare modi laten je de stoomniveaus aanpassen aan je specifieke schoonmaakbehoeften. Voor dagelijkse reiniging wordt niveau 1 aanbevolen, niveau 2 voor diepere reiniging en niveau 3 voor hardnekkige vlekken. Het mooie hiervan is dat het apparaat alleen kraanwater gebruikt om vuil te verwijderen, dus je hoeft geen dure reinigingsmiddelen aan te schaffen.
Flexibel & Lichtgewicht
120?? (links en rechts) & 90?? (voor en achter) flexibele rotatiehoeken dringen eenvoudig door tot de bodem van meubels, hoeken en andere randgebieden, en reinigen gemakkelijk dode hoeken. In hoogte verstelbaar, geschikt voor mensen van verschillende lengtes zonder te buigen. Lichtgewicht behuizing en een watertank met 300 ml capaciteit.
6 meter lange & eenvoudig Opbergbare snoer
De stoomreiniger is uitgerust met een ultraslang netsnoer van 6 meter, waardoor het mogelijk is om moeiteloos door het hele huis te reinigen zonder beperkingen. Het haakontwerp maakt snelle opslag en vrijgave mogelijk. De stoomreiniger kan zelfstandig staan, waar en wanneer je maar wilt, dankzij het duurzame en slanke ontwerp. Gemakkelijk en handig in gebruik.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop