Black & Decker Steam Mop FSM1616-QS

94,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900984626042 Categorie: Tag:

Beschrijving

De Black & Decker Steam Mop FSM1616-QS is eenvoudig in gebruik. Vul het waterreservoir, steek de stekker in het stopcontact en je kunt binnen 30 seconden aan de slag. Maak iedere vloer moeiteloos schoon. Je kiest met AutoSelect het juiste vloertype en de stoomreiniger zorgt voor de perfecte hoeveelheid stoom. Na enkele seconden is de vloer vervolgens droog en volledig vrij van bacteri??n, stofmijten en ziektekiemen.
De stoomreiniger kun je moeiteloos verplaatsen. Uitgerust met een lange steel en een??180 graden draaibare kop, zodat je gemakkelijk om de meubels in jouw huis kunt schoonmaken. De stoomreiniger wordt compleet geleverd met??een rechthoekige en delta microvezeldoek.
Belangrijkste kenmerken
?????Klaar voor gebruik in 30 seconden
??? 1600 Watt vermogen
?????Werktijd van 7 tot 14 minuten
??? AutoSelect functie
??? 180 graden draaibare kop
??? Afneembare stoomkop
??? Afneembaar reservoir van 350 ml
??? Inclusief rechthoekige en delta microvezeldoek
Over Black & Decker
Black & Decker is de grootste producent ter wereld voor elektrisch gereedschap en accessoires, op het gebied van huishoudproducten. Black & Decker is een gevestigde naam op de markt en een fabrikant van kwaliteitsproducten voor doe-het-zelf gebruik in en rondom het huis. Ze zijn ook een belangrijke leverancier van informatiesystemen en diensten aan de overheid en klanten over de gehele wereld en hebben producten die in meer dan 100 landen op de markt zijn.

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop