Aqua Laser – Snoerloze Stoomreiniger – 2300W – Groen

29,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 6185900562911442 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de Aqua Laser Snoerloze Stoom Reiniger heb je totale bewegingsvrijheid en desinfecteer en reinig je alles in ????n handomdraai. Totale bewegingsvrijheid: geen kabelproblemen meer of zogenaamde “”centrale stoom”” die alle kanten op geblazen wordt.
Met de snoerloze stoomreiniger van Aqua Laser kun je alle soorten vloeren reinigen, want met de druppelstroom-regelaar heb je altijd de juiste hoeveelheid water. Het condensaat wordt gerecycled zodat de vloer, die onmiddellijk wordt ontvet en perfect gedesinfecteerd in ????n bewerking, volledig droogt. De stoom (110??) wordt gelijkmatig verdeeld over de gehele breedte van de voet.
Supersnel opladen Met een eerste oplaadtijd van 2 minuten kun je 20 minuten continu 80 tot 100 m?? reinigen. De afwezigheid van batterij, elektronica of elektrische waterpomp, gecombineerd met het gebruik van hoogwaardige componenten bieden dit apparaat betrouwbaarheid en duurzaamheid. Geschikt voor matten, tapijten, natuurlijk hout, keramiek, zandsteen en Vinyl.
Hoe werkt het? Gebruiksvriendelijke stoomreiniger
De snoerloze stoomreiniger is zeer eenvoudig te gebruiken dankzij het lichte gewicht en handig ontwerp. Het enige wat je hoeft te doen is het waterreservoir met schoon water vullen, de stekker in het stopcontact steken, een paar seconden wachten en je kunt beginnen met het reinigen en desinfecteren van al je vloeren, tegels, tapijt en meer.
Schoonmaken nu sneller en effectiever
Stoom is ????n van de meest effectieve manieren van schoonmaken en je hoeft hierdoor geen dure schoonmaakmiddelen meer te kopen. Dankzij de gelijkmatige verdeling van de stoom en de regulering van de hoeveelheid water kan je tot wel 60% op energiekosten besparen.
Desinfecteert en reinigt grondig
De stoom (110??) reinigt en desinfecteert onmiddellijk; het verwijdert bacteri??n, schimmels en onaangename geuren.
Snoerloos en geruisloos
Het geruisloze, draadloze ergonomisch ontwerp maakt het een zeer gebruiksvriendelijk, handig en effectief schoonmaakapparaat. Dankzij het speciale ontwerp van de voet glijdt deze perfect over de vloer.

Extra informatie

Merk

Webshop