Kruimelzuigers

Een kruimelzuiger wordt ook wel een kruimeldief genoemd. Deze kleine handstofzuiger is nog steeds razend populair en komt omdat hij heel gemakkelijk even te pakken is. Een kruimelzuiger is namelijk een kleine stofzuiger die je bijvoorbeeld snel pakt wanneer je allemaal kruimels op de grond laat vallen of wanneer er een beetje zand op een paar plekken in huis ligt. Doordat hij super snel en gemakkelijk is wordt hij vaker gebruikt dan je van tevoren misschien zal verwachten. Een kruimeldief is ook perfect om je auto te stofzuigen, dit omdat hij klein is daardoor je overal goed bij kunt komen. Een kruimelzuiger is dus perfect om naast je normale stofzuiger te hebben en dus een echte aanrader.

1–16 van 48

1–16 van 48

Kruimelzuigers van verschillende top merken

Aangezien kruimelzuigers nog steeds super populair zijn hebben heel vele grote merken kruimelzuigers. Zo kun kruimeldieven kopen van de merken AEG, Alessi, Bestron, Black & Decker, Bosch, Philips, Princess, Sencor, Shark en nog heel veel meer merken. Het loont dus zeker om het complete aanbod nu te bekijken en zo direct de kruimelzuiger te vinden die het beste bij jou past. Door het groot aantal merken is er een zeer ruime keuze, zo kan iedereen slagen voor een nieuwe kruimelzuiger. Je hebt ze in alle prijsklassen, bekijk dus snel welke kruimelzuiger het beste bij jou past, vergelijk en koop hem bij één van de aanbieders.

Een kruimeldief voorzien van een accu

Het voordeel van een kruimeldief is dat ze voorzien zijn van een accu, hierdoor kun je hem overal in huis gebruiken zonder moeite. Dat is dus gewoon gemak in de hand. Na gebruik leg je hem weer aan de oplader waarna je hem de volgende keer zo weer kunt pakken. Gemak dient de mens en dat is echt het geval met een kruimeldief, want iemand die er eenmaal één heeft wil er altijd één hebben. Want ja als je hebt alles hebt gezogen en er vervolgens kruimels op de grond vallen wil je natuurlijk niet weer de stofzuiger moeten pakken. Doordat een kruimeldief geen snoer heeft pak je hem gemakkelijk en zuig je de kruimels zo op. Dat is nog eens makkelijk, koop daarom nu direct een kruimeldief via Señor Cheapo.

Onderweg? Ook dan is een kruimelzuiger perfect

Ken je dat, je gaat lekker op vakantie en je hebt een lange reis met de auto voor de boeg. Onderweg besluit je een lekker broodje in de auto te eten. Na het eten heb je in de hele auto allemaal kruimels. Super vervelend natuurlijk want ja je wilt geen hele vakantie met kruimels in de auto blijven zitten. Gelukkig komt daar de kruimeldief voor onderweg kijken. Er zijn namelijk verschillende kruimelzuigers met een 12 Volt-aansluiting. Hierdoor kun je hem gebruiken in je auto of caravan, zo kun jij ook op vakantie even snel genieten van het gemak van een kruimelzuiger. Bekijk daarom ook zeker even welke kruimelzuigers ook gebruikt kunnen worden in de auto en neem hem mee op vakantie.