SmartWatcher Alarmhorloge SPIRIT

369,95

Koop deze nu

Artikelnummer: 3528102088577239 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met de Smartwatcher alarmhorloges voelen u en uw dierbaren zich veilig en gerust, zowel thuis als onderweg. In geval van nood kan met één druk op de knop hulp worden geregeld. Familieleden of mantelzorgers die het alarm ontvangen, kunnen via GPS uw locatie nauwkeurig bepalen en met u communiceren via de ingebouwde microfoon en luidspreker. U kunt zich ook abonneren op de professionele hulpdienst op afstand.
Zwitserse beveiligingstechnologie: het noodoproepsysteem is ontworpen om smartwatches en smartphones te verbinden met een bewakingscentrale op afstand. Geolocatie-technologie combineert GPS en Wi-Fi met mobiele triangulatie en optimaliseert de positienauwkeurigheid, zelfs in gebouwen!
De SmartWatcher SPIRIT met SAMSUNG Galaxy Watch Active2 is een hoogwaardig personenalarm horloge. Door de IP68 waterbestendigheid kunt u de horloge aanhouden onder het douchen. De Spirit is het kleinste en lichtste personenalarm, dankzij het elegant design kan het bij elke gelegenheid gedragen worden.
Abonnementen SmartWatcher Alarmhorloge
Vrienden en familie (€ 18,00): Wanneer er alarm wordt geslagen wordt er een melding gestuurd via de bijgeleverde app naar de noodnummers, het noodnummer moet dan naar het horloge bellen. Er wordt dus NIET automatisch gebeld. De noodnummers moeten beschikken over de app.
Vrienden en familie PLUS (€23,00): Er wordt gebeld naar familie/vrienden, als back-up wordt er een zorgprofessional gekoppeld. Deze kan opnemen wanneer er verder niemand reageerd op het alarm.
ZCN Professioneel (€25,00): Er wordt alarm geslagen naar een alarmcentrale, waardoor je direct professionele hulp aangeboden kan krijgen. Directe verbinding met de 24-uurs ZCN zorgcentrale in Nederland. ZCN is gespecialiseerd in het bieden van zorg op afstand en contacteert naar wens familieleden en mantelzorgers tijdens of na een noodsituatie.
.
Algemene kenmerken:
Zwitserse software
Elegant design van hoge kwaliteit (Samsung Galaxy Watch Active2)
Waterdicht dus geschikt om mee te douchen en baden (IP68)
Altijd bereikbaar en en traceerbaar
Elk horloge heeft een unieke eSIM die in heel Europa functioneert
Zowel vaste en mobiele nummers kunnen als helper ingesteld worden
Alle helpers worden tegelijkertijd opgebeld om zo snel mogelijk hulp te kunnen bieden ( conference call)
Oplaadtijd 1,5 – 2 uur
Het kleine en lichte ontwerp vraagt om een dagelijkse oplaadcyclus
Vervangbare horlogeband
Ook geschikt bij dementie
Keuze uit 3 abonnementen, vanaf vanaf € 18 per maand
Vriendelijke en persoonlijke support direct van Smartwatcher (Nederlands, Frans, Engels)

Extra informatie

Kleur

Merk

Webshop