Aanbieding!

Watch Dogs Legion

Oorspronkelijke prijs was: €29,99.Huidige prijs is: €18,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759301140634361 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Het is tijd om Londen terug te claimen! Iedereen die je in deze iconische stad ziet kan worden gerekruteerd voor je verzet. Corrupte opportunisten onderdrukken de bevolking en het is aan jou om een verzet te starten en op te bouwen om de stad terug te geven aan het volk. Met een hele populatie van poten tiële rekruten en de technologie van de stad binnen handbereik, moet je je weg naar een bevrijd Londen hacken, infiltreren en vechten. Welkom bij het verzet!
Welkom bij het verzet.
Speel als iedereen
Rekruteer iedereen die je maar wilt uit de hele bevolking van Londen voor jouw verzet: van een MI6-agent tot een stoere bareknuckle-vechter, van een briljante hacker tot een ontsnappingschauffeur, van een voetbalhooligan tot een onopvallende oude dame… Iedereen heeft een uniek achtergrondverhaal, een eigen persoonlijkheid en vaardigheden die in specifieke situaties kunnen worden gebruikt. Letterlijk iedereen die je ziet, kan lid worden van je team.
Speel de game zoals jij dat wilt. Stel een team samen met enorm veel keuze uit diverse personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Schakel vijanden uit en arresteer ze als politieagent, jaag op je vijanden in de ultieme wagen voor geheim agenten, voorzien van gewapende raketten en een cloaking-apparaat en krijg controle over gerobotiseerde bijen als imker. Pas je verzet aan met verbeterde gadgets, unieke outfits en iconische maskers.
Een meeslepend verhaal
Nadat een mysterieuze vijand heeft gezorgd voor verwoestende terreuraanslagen in Londen, heeft DedSec, een geheim ondergronds verzet dat de schuld krijgt van de aanslagen en op de rand van vernietiging staat, jouw hulp nodig.
Jouw missie is om DedSec herop te bouwen en terug te vechten tegen de onderdrukkers van Londen. Sommige vijanden zijn duidelijker dan andere, zoals Big Brother Nigel Cass: hoofd van de corrupte particuliere militaire organisatie Albion. Als geniale sociopaat heeft Nigel zijn eigen interessante manier om Londen veilig te houden, waaronder het al dan niet liquideren van Londenaren. Dan heb je ook nog Mary Kelley: hoofd van een criminele clan die alle bendes in de stad bij elkaar heeft gebracht. Haar doel is om jou uit de weg te ruimen, zodat ze haar lucratieve bezigheden, zoals mensenhandel, kan voortzetten.
Je zult tijdens je avontuur tal van kleurrijke personages, zowel schurken als bondgenoten, ontmoeten in je strijd om Londen.
Hacken is jouw wapen
Gebruik de technische infrastructuur van Londen als wapen en ontketen de kracht van DedSec om technologie te controleren: kaap gewapende gevechtsdrones, reconstrueer gebeurtenissen uit het verleden via augmented reality om te ontdekken wie er achter de terreuraanslagen zit en hack je een weg door de meest geavanceerde beveiligingssystemen. Upgrade en implementeer technische gadgets, zoals de Stealth Cloak, de Spiderbot, een Micro-Granatenwerper en de krachtige Electro Fist in een gloednieuw melee-systeem.
Bevrijd de open wereld van London
Verken een enorme, stedelijke open wereld en vecht om de vele beroemde bezienswaardigheden van Londen te bevrijden, waaronder Trafalgar Square, Big Ben, Tower Bridge, Camden, Piccadilly Circus of de London Eye. Doe mee aan verschillende nevenactiviteiten, zoals bareknuckle-boksen, darten, freestyle-voetbal, illegale koerierscontracten of het maken van straatkunst.
Speel samen met vrienden
Vorm een team met maximaal drie vrienden in de online multiplayer terwijl je samen de open wereld van Londen ontdekt of speciale coöp-missies en unieke gamemodi aangaat. Geniet daarnaast van gratis updates die regelmatig uitkomen en nieuwe online content, beloningen en thema-events toevoegen.
Power Unlimited [85/100] “De beste Watch Dogs tot nu toe”
IGN Benelux [8/10] “Een unieke en indrukwekkende game”
PSX-Sense [7/10] “Er is gigantisch veel te doen”
Inthegame [8/10] “Intrigerende gameplay en een boel content”
Gameliner [4/5] “Legion heeft bijzonder veel diversiteit”
WANT [Positive] “Een game waarin veel is te doen”
FOK! [8,5/10] “Grafisch is Watch Dogs: Legion knap”
Gamingnation [90/100] “Watch Dogs: Legion is een heel erg toffe game”
That’s Gaming [8,1/10] “Overall is Watch Dogs Legion een heerlijke game”
XO-NL [85/100] “Watch Dogs Legion heeft mijn aandacht volledig weten te pakken”
NWTV [4/5] “Enorm veel te doen in het Londen van Watch Dogs: Legion”
Xbox Nederland [7,8/10] “Londen is tot in de puntjes goed uitgewerkt”
Evilgamerz [7,7/10] “Londen is fantastisch en immens sfeervol”

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop