Aanbieding!

Vengeful Guardian: Moonrider

Oorspronkelijke prijs was: €34,99.Huidige prijs is: €28,00.

Koop deze nu

Artikelnummer: 2759300210976308 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Vengeful Guardian: Moonrider is een side-scrolling actieplatformgame die het gouden tijdperk van klassieke 16-bits actiegames kanaliseert in een vol gas op zoek naar wraak.
WRAAK VAN DE MOONRIDER
In de onderdrukte wereld van Vengeful Guardian: Moonrider vindt de mensheid een onwaarschijnlijke held. Na het bouwen van een leger van supersoldaten als oorlogswapens, bezegelen de autoritairen onbewust hun eigen lot door de ninjastrijder Moonrider online te brengen. Bedacht als een instrument om de totalitaire staat te behouden, verwerpt de Moonrider in plaats daarvan het beoogde doel en voert een meedogenloze strijd om wraak tegen zijn makers en mede-supersoldaten.
MAAK JE UIT EN BEREID JE VOOR OM JE CREATORS TE VECHTEN
Het ontwerp van Vengeful Guardian: Moonrider plaatst de beste klassieke actiegame-elementen in de laserprecieze vizieren van de ninja met in de hoofdrol, wat zorgt voor pittige, responsieve gevechten die uiterst uitdagend zijn.
Krachtige modifier-chips zijn tijdens het avontuur verborgen en bewaakt, zodat je de vechtstijl van de Moonrider kunt aanpassen terwijl je geweldige voordelen en vaardigheden verkrijgt.
PRACHTIGE PIXELGRAFIEK AANGEVULD MET EEN ONGELOOFLIJKE SOUNDTRACK
De prachtig verlaten wereld van Vengeful Guardian: Moonrider kanaliseert feilloos de halcyon-dagen van het 16-bits tijdperk door middel van ingewikkelde pixelart, en inspireert tot een opvallende handschoen in acht dodelijke stadia. Van begin tot eind geniet je van naadloze platformactie voor een strakke, gefocuste ervaring die het mes nooit saai laat worden.
Als aanvulling op deze prachtige pixelafbeeldingen is er een ongelooflijke soundtrack met een tijdloze, nostalgische sfeer. Het resultaat is de typische retro-ervaring.
FUNCTIES:
– Gemaakt door Joymasher, de studio achter de geweldige retro-games Oniken, Odallus en Blazing Chrome
– Authentiek retro-game gevoel
– Ontdek tijdens je avontuur speciale modifier-chips en gebruik ze om de vechtstijl van de Moonrider aan te passen met geweldige vaardigheden
– Ongelooflijke soundtrack
– Acht dodelijke levels om te overwinnen

Extra informatie

Genre

,

Merk

Staat

Webshop